• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

miłego dnia :happy:
McPearl to widocznie Mikołaje są podobni,bo nasz jakieś 2-3 lata temu też tak przeżywał śmierć i to ze 2 miesiące,ale w końcu przeszło

zdrówka dla chorujących

ja do łóżeczka mam 90x120 kołderkę

reklama
Sprite i ja nie spałam :(

U nas kołdra 120x90 i Ola do tej pory ją ma bo daje radę :)

McPearl to ola przychodzi i mówi że nie chce żeby mama umarła, żeby tata nie wymienił mnie na macoche :P

Dziewczyna wczoraj czułam się kiepsko, ale dziś... Od 4 nie śpię obudziłam się bo mi ciśnienie skoczyło i się porxygalam ;( potem zasnęłam znów i jakieś 30min później wstałam bo się zaczęłam dusić przez sen a śpię prawie na siedząco i na boku więc o ucisku czy cis nie było mowy :( tomek przerażony rzucił mi się z pomocą ale po tym juz dość nie mogłam bo coś mi ciśnienie skakało myślałam że konam. Do tego nad ranem doszły skurcze, ból brzucha i krzyża. Jakaś masacra :( mieliśmy dziś do teściów jechać na obiad ale ja zostane w domu bo do tej pory czuje się tak źle :(

alecta, masz szczęście ;-);-):-p

Doggi, współczuje :-(. ja wprawdzie wzięłam wieczorem nospę, bo mi się brzuch napinał i mnie to wkurzało. ale w nocy to raczej przez nerwy. strasznie się denerwuję ostatnio. no ja pierd.ole! już naprawdę nie mam siły i to się odbija na śnie.

Alecta taaaak. Ja tak robie. Szukam x rzeczy u jednego. Wszystko robie kup teraz i na koncu zaznaczam te wszystkie rzeczy by zaplacic i wtedy mi wskakuje ze mam np -20zl

To ja zawsze rano mam katar. Chyba uczulenie na Ł ;-)

Mcpearl az mi sie przykro zrobilo ze maly ma takie mysli

Ja tam mam schizy czasem. Tzn mam dzwonic do mojej babci kochanej i czasem jak cos wypadnie i nie zadzwonie to sobie mysle a co jesli juz nie zdaze do niej zadzwonic... na szczescie o smierci rodzicow nie mysle bo mlodzi dosyc i w ogole nie biore tego pod uwage

Doggi haha olka ma nieziemskie teksty! :-P
Wspolczuje samopoczucia. Kurcze Tobie juz serio nic tylko swiat zyczyc!

Agulqa to będę musiała wypróbować jak się kupon pojawi.
Akurat będę zamawiać łóżeczko i pewnie od razu fotelik to się przyda :-P

Doggi biedna Ty jesteś.
A nie byłoby lepiej jakbyś jednak nie zostawała sama w domu?

Mi ostatnio jest strasznie duszno, ale nie aż tak.
W sumie bez różnicy czy siedzę czy leżę :-/

Kurde Tymko cały czas śpi...
Aż się boje żeby go czasem coś nie łapało

Alecta wejdz w aplikacje i znajdz moje kupony i pobierz kupon. Moze akurat jest jakis :-P ja wykorzystalam swoj i teraz dopiero 14.11 bede miala
Ooo pobralo mi nowy, 30zl przy zakupie za min 100zl z odziezy obuwia i dodatkow. Wiec lipa dla mnie :-(

Ostatnia edycja:
Nie mam, bo ostatnio na włóczki wykorzystałam.
Teraz mam jedynie kupon 30 zł, ale z kategorii odzież i dodatki przy zakupie minimum 100 zł.
Co ile one się pojawiają, bo nawet nie wiem :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry