• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Kurcze Dogii, ja się martwię głupią insuliną, a Ty tak się męczysz większość ciąży, że wyobrazić sobie trudno :no: Obyś w końcu ulgę poczuła, bo to wykończyć się można.

reklama
DOGGI - kurcze nie fajnie :-( mam nadzieje że przejdzie dobrze że Stachu fika ... jeszcze tylko trochę...

ILONA - witamy ;-)

AGULQA - taki zwykły za 10 zeta pewno chlapie ale te viledy to porządnie wyciskasz i nic chlapać nie powinno ;-)

Ale to będzie krótki tydzień jutro jakby poniedziałek był się czuje :-p

Witaj Ilona, gratuluję :)

Agulqa_b narazie się wytrzymam chyba troszkę mi lepiej po drugiej podwójnej dawce no spy. Ale czuje się i tak jakby czołg po mnie przejechał. A Stachu z dobroci serca wali teraz z całej siły w szyjkę chyba chce ja pobudzić do skracania bo coś mi się wydaje ze on tez juz ma dość tego lokum które wiecznie mu się kurczy i rozkurcza ;)

Unita daj spokój :) ja wiedziałam na co się piszę zachodzac w ciążę, co prawda jest sto razy gorzej niż przy oli ale wiedziałam że mój organizm ciążę źle znosi :) juz niedługo :)

Femme no juz jest trochę lepiej :)

Doggi oj współczuję biedna, że się tak męczysz.. Może faktycznie jak tylko będziesz mogła to jedź do szpitala, może chociaż tam coś pomogą.
Ja dzisiaj kilka kopniaków w żebra dostałam, ale ogólnie mały w miarę umiarkowanie fika. Tylko mam kryzys jedzeniowy, bo tyle rzeczy bym chciała zjeść a nic z tego nie mogę. Czuję się paskudnie przez te wszystkie zakazy.

Femme pewnie masz racje ;-) ja na wynajmowane nigdy nic nie kupowalam porzadnego bo i po co. Teraz nie zamierzamy przez kilka lat sie przeprowadzac wiec moze sie sprawdzi faktycznie ;-)

Doggi licze ze Ci sie nie pogorszy i bedzie lepiej

Ilona witaj u nas :-) to Twoj pierwszy malec?

Hej Ilona :-)

Dziewczyny ale się podekscytowałam :-D Leżeliśmy i film ogladaliśmya mały tak wystawił girkę (chyba to była girka) że normalnie złapać bym mogła :-D Cudowne uczucie :-) chciałam wczoraj zdjęcie dodać i pochwalić się lampką jedną ale nie umiem :zawstydzona/y:

Ale się obżarłam o ludzie,,,,,

Chlopacy graja na kompie jak male dzieci ;-) ja juz w lozeczku sobie leze. Jutro szkola rodzenia, kumpel wraca do domku. Na jutro mam w planach zakup mopa w biedrze, zaszaleje sobie a co ;-)

Spokojnej nocy wszystkim i oby mniem dolegliwosci !

reklama
Dobry!
Mi też wczoraj młody chyba rękę wystawił tak że się taki róg na brzuchu zrobił, widok niesamowity :-)
Cześć Ilona, napisz coś więcej o sobie :-)
Jenn już niedługo :-)
Doggi Stachu wie co robi! ! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry