• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Współczuję wszystkim chorym i bolącym:(
U mnie na szczęście w miarę dobrze, kaszlę już sporadycznie i też pospałam trochę lepiej, nie ma to jak w swoim łóżku.
Moja Nina też kaszle i to od dłuższego czasu... ale myślę, że będzie lepiej bo katar zaczął jej schodzić wiec jak wszystko już wysmarka to może i kaszel przejdzie. Na wszelki wypadek umówiłam lekarza na poniedziałek.

Z samego rana skoczyłam do Ikei, upolowałam szafę z całym wyposażeniem, tak jak chcieliśmy:-)jutro panowie mają przywieźć.

reklama
Hej dziewczyny

Współczuję wszystkim chorym i cierpiącym :-( życzę zdrowia i dobrego samopoczucia!!!

Mnie na razie o dziwo wszelkie choroby omijają, aż sama jestem w szoku, to chyba dzięki temu, że tak dużo i dobrze śpię...

Jedynie moje wyniki słabe (tym razem komórki NK od których uzależnione jest branie sterydów...) także mam stresa przez to i jakieś czarne myśli ehhh :baffled::-(

karpanna nie ma znaczenia czy idziesz prywatnie, ja chodzę prywatnie do gin i zawsze mam Clexane na ryczałt.

gosiane, ja jutro Tośkę posyłam do przedszkola, niby nadal cherla, ale w domu już ją roznosi, a pediatra i tak nic niepokojącego nie słyszy i nie widzi...

Nulini fajnie masz :-P
My wróciliśmy z kontroli i jest o wiele lepiej, ale antybiotyk ma jeszcze brać no i zamiast flagaminy inhalacje z mucosolvanu, a w piątek kolejna kontrola tak więc do końca tygodnia odwiedzamy lekarzy :-)

reklama
Bada o kurcze to nieźle go złapało jak ma jedna anginę zaraz po drugiej.
Ja mam nadzieję, że te inhalacje pomogą i w poniedziałek Nikola już spokojnie będzie mogła iść do przedszkola.
Ciekawe co nam jeszcze jutro laryngolog powie, na 12:30 mamy wizytę, a na 17:30 idę do jego brata czyli swojego gina:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry