Karpanna a probowalas ziola szwedzkie na te hemoroidy? Polozna ze szkoly rodzenia mowila ze tez jest ok i na hemoroidy i na nacinane krocze po porodzie
Mommy to u nas byla stala grupa 5czy6 par i bylo miejsce i wszystko. Dzis bylo ostatnie spotkanie i milo wspomimam :-)
Doggi super ze jest lepiej!!!
Ja sie maluje jak gdzies jade czy do miasta czy cos, w domu jak siedze lub po wsi chodze to wtedy sie nie maluje ;-)
Ja chyba na razie 2 nie kupuje ;-) tylko 1 kupie a pozniej w trakcie sie zobaczy ;-) musze promocje obczaic ;-)
Laski zdrowka dla dzieciakow!
Jezyk daj znac co i jak z Toba :-)
Ja dzis wyszlam o 9.30 z domu i jeszcze nie wrocilam. Nampierw szkola rodzenia. Ogolnie zadowolona jestem bo rodze w koszulki szpitalnej, dla siebie mam nie brac podpasek, podkladow na lozku itp igd bo wsio jest. Dla mlodego ciuszki mam wziac tylko, pampersy i chusteczki nawilzane. Wszystkie kosmetyki maja itp.
Bylismy w biedzie, za 15zl lovela plyn do bialego. Kupilam a co mi tam. Tesciu ma jakis przywiezc jeszcze z niemiec do bialego i kolorow. Kupilismy mopa i za 13zl jakas lampke w biedzie do mlodego. Taka co sama sie zapala jak sie w pokoju sciemni. Zobaczymy co i jak ;-)