reklama

Styczeń 2015

Doggi, ja do normalnego gina też bym mogła chodzić i co tydzień, choćby tylko po to, żeby Młodego popodglądać, ale do tego kutafona to mi się wcale nie spieszy :confused2:

Pojechałam dzisiaj do Lidla i upolowałam domek do malowania - brat mnie prosił, żebym kupiła i on na Mikołaja da :-D

reklama
Nulini a były farby i pędzle w Lidlu, bo podobno miały być dzisiaj?

Ja mam teraz 8 grudnia wizytę i mam nadzieje, że kolejna dopiero w styczniu będzie.
Mój gin też wizyty co 4 tygodnie ustala tak żeby w określonym tygodniu była i teraz też mi będzie wypadać 34t1d.

Mi się dzisiaj strasznie wstawać nie chciało i miałam dzieciakom wagary zrobić, ale mają dzisiaj zabawę andrzejkowa więc szkoda mi było żeby ich ominęła.
Może jutro im wagary zrobię jak znowu mnie złom wkurzy

Ostatnia edycja:
Doggi- nie muszę, jak wszystko jest ok to nie ma sensu chodzić częściej. Tak mi się właśnie kojarzyło, że w poprzednich ciążach też nie chodziłam co dwa tygodnie. Ale ja byłam teraz w poniedziałek i to był 33 tydzień.

Indi- o Sudafed nie słyszałam czy można w ciąży. Jeśli przechodzi na zatoki to niektórym dziewczynom pomagał Sinupret. Lej do nosa dużo soli fizjologicznej, może się uda. U mnie jak już poszło na zatoki to niestety skończyło się antybiotykiem. Nic już nie pomogło

Ostatnia edycja:
witam czwartkowo:happy: ja już byłam w szkole,w przychodni na pobraniu (internistka szuka mi choroby i ekg mi zrobili ) i w mięsnym :sorry:

Mommy mój by chyba chciał,abym miała zachcianki ,bo on ma ciągle łasuch z niego straszny,a tak to by była lepsza wymówka,że ja jem to i on:-D a tak to nic z tego w ogóle mało jem a słodycze,ciastka,ciasta mogą nie istnieć:-p

ja z lekami nie pomogę,a i tak czuję się jak lekoman-biorę aspargin,witaminę c ,tabletki na ciśnienie,żurawit i witaminy ciążowe

Witam,
Nie wiem co sie dzieje, ale dzis znów śnił mi sie poród. Byl mega extra szybki. Czyli znając życie bedzie bardzo długi!
No i w tym śnie widziałam swoją córeczkę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry