reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
ciekawy artykuł,ja jestem po 2 cięciach czeka mnie 3 ,nie mam porównania :-p natomiast teraz też martwię się tym,że mój gin zaleca cc przed terminem i boje się czy Gniewko nie będzie za wcześnie wyjęty z brzucha,tym bardziej ,że termin porodu gin przesunął mi o 10 dni wcześniej niż wychodzi z om,jednak to dziecko powinno decydować kiedy ma to nastąpić

Ja też po 2 cc więc porównania nie mam.
Ogólnie moim zdaniem szybko do siebie dochodziłam, ból był do zniesienia.
Po sn też nie każda kobieta szybko do siebie dochodzi.

Ja terminu cc nie znam i nawet nie wiem kiedy się spodziewać.
Pewnie dopiero teraz na wizycie będziemy o tym rozmawiać.

Dziewczyny, czy któraś ma faceta co się goli elektryczną maszynką? Chciałam zasięgnąć opinii bo myślałam o golarce na prezent gwiazdkowy dla mojego.

Co do cc to mnie najbardziej by przerażało, że tak trzeba leżeć po znieczuleniu i ten cewnik...

Ja po SN doszłam fo siebie ekspresowo, o 2:50 urodziłam.o. 8 nic już nie bolało i byłam jak młody bóg ;)
Ale moja ciocia i koleżanka np przez 2 miesiące siedzieć nie mogły.

Teraz trochę się boję bo puki co cc mnie czeka, i zdaje sobie sprawę z tego ze to nie zwykły zabieg a operacja, i to mnie przeraża, no ale zobaczymy jak moje losy się potoczą.

Alecta mój gin mówił że jsk Stachu się nie obróci to na cc umawiamy się 36-37tydz ciąży bo wcześniej nie ma co i w sumie rzadko się lekarze umawiają wcześniej bo nie widzą potrzeby.

Kyrcze, te wszystkie olejki, czosnki, cebule itp nic a nic nie pomagaja. Ide zaraz do lekarza zapytac o ten Sudafed albo o jakiekolwiek LEKI ktore przynosza ulge, bo czuje, ze jak to tak zostawie to bedzie jeszcze gorzej.

Zaraz po lekarzu jedziemy do prawnika podpisywac papiery zwiazane z kupnem domu. Moze juz bedziemy znac dzien, kiedy dostaniemy klucze. Prosze o kciuki.

Z dziwnych snow to mi sie tez ostatnio snilo, ze juz mialam maluszla na rekach, juz byl taki 3 miesieczny, porod tez piszedl gladko. I mi sie nagle przypomnialo ze zostalo we mnie lozysko I trzeba je jakos wypchnac. Akurat sie tak pol na pol przebudzilam, maly zaczal sie wiercic I sobie wkrecilam ze to mi sie lozysko rusza :D dopiero za chwile sobie uswiadomilam,ze w sumie to dalej jestem w ciazy :D

Mcpearl jak dobrze ze takke wynalazki robia :-D

Mommy a do gina do bydgoszczy jezdzisz?

Doggi moze paciorkowca bedzie pobierac?
Mi teraz w pon bedzie pobierac i z wynikami mam byc

Alecta rozumiem Cie doskonale z mkeszkaniem na wiosce
My troche zalujemy ze nie kupilismy mieszkamia w samym inie
Ale za ta cene nie mielibysmy na pewno 4 pokoi

Elutka dokladnie :-D babka nam na szkole pokazywala ta pozycje do rodzenia, ale nie w wannie:-D

Indi kciuki za dom!

Ale pospalam
Od 00 do 10.10
Budzilam soe jakos nad ranem ale patrze ciemno jak w d to spie dalej :-D
A te rolety w ogole swiatla nie przepuszczaja i za to je kocham :-D

reklama
Ja już bym wolała znać termin to chociaż wiedziałabym ile mi jeszcze czasu zostało na dokupienie różnych pier.dółek.
Z resztą on sam coś wspomniał, że na następnej wizycie sobie coś ustalimy.
Teraz na wizycie to będzie 34t1d, a następna byłaby już w 38 tygodniu więc też trochę późno.

Do góry