reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

No jeszcze wczoraj na forum ta obszerna relacja z porodówki :)) która ile cm rozwarcia miała itp :) Człowiek się naczytał a potem dziwi się, że porodówka siè śni :))) ale dobrze!! Psychicznie bede sie nastawiać :)))

reklama
Indi nie mam doświadczenia z lekami, ale u dzieci, gdy miały mega gęsty katar lub zatkany nos, to pomagał czosnek. Rozgnieciony kładłam przy dziecku, albo w materiałowym woreczku na szyi wieszałam. Na drugi dzień leciało wodniste piękne, w sam raz do wydmuchania/odciągnięcia.

Ja oczywiście po nocy zmęczona :eek: Coś mi się śniło, ale nawet nie pamiętam co. W nocy pobudka "Mamo, siku!" :confused2: Właśnie przeglądałam zdjęcia moich dzieci z pierwszych miesięcy <3 Ach :-)

Megami to ja wczoraj też przeglądałam stare zdjęcia o znalazłam Tymka z loczkami :-D
Taki maluszek był, a zdjęcie było robione jakoś na luty/marzec :p
Odkąd nosi krótkie włosy to taki doroślejszy się zrobił :p

hej!

LayDeek, weź przestań ;-). nie stresuj się ;-);-)

Doggi, około 34 tyg. robi się wymaz na paciorkowca, więc może dlatego kazał Ci przyjść w tym terminie. mi wizyta też wypada w 34 + coś tam. zresztą nawet jakby lekarz mi nie pobrał, to i tak idę sobie zrobić do lab. ten wymaz.

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Aaaa no mój też coś o wymazie wspominał, bo jeszcze wizytę mi ustawił na 8:30 rano żebym mogła od razu do laboratorium jechać z tym i zrobić morfo, mocz i hbs.

Nulini ja bym zmieniła gina, jak można takie teksty puszczać.!

Ja wizyty mam nadzieje 3 max teraz 9.12 a pozniej za 2 tyg.

Doggi pewnie ci wymaz na GBS chhce zrobic bo sie wtedy robi.

Ja ide z Jasiem na kontrole zaraz po tej akcji siusiakowej ale na moje oko wszystko juz ok :)

Teraz w lidlu jest dużo fajnych rzeczy fo malowania, kaligrafii itp
Maść majerankowa fajnie się też u dzieci sprawdza przy katarku :-)
Indi ja poza prenalenem i rutinoscorbinem nic nie brałam a olejki ponoć wcale nie są takie dobre do wdychania szczególne w okresie ciąży i dla malutkich dzieci
Ale za tum oknem paskudne. .ledwo 2 stopnie i szarowka
Wqrza mnie takie wpychanie jedzenia wrr my mamy jeść dla dwóch a nie za dwóch
Agulqa haha miałaś przedsmak porodu :-D

reklama
ja mam na pewno jeszcze 2 wizyty 1 i 15 grudnia,a po świętach mam się udać do szpitala,więc pewnie każe jeszcze przyjść 29 grudnia po skierowanie chyba że da już 15 ;-)

Do góry