reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl wiesz co nie wiem :-p
Ja mam wszystkie ręczniki kolorowe tzn są ciemniejsze i jaśniejsze, ale nie jakieś białe czy kremowe, i ja piorę wszystkie razem.
O nawet teraz je na 90 stopni wrzuciłam.

Cześć dziewczyny,
Co do Zusu, ja dostaję przelewy od pracodawcy i zawsze mam przelane na czas. Mam nadzieję, że na macierzyńskim się to nie zmieni.
Obudziłam się dzisiaj z nastawieniem i chęciami na sprzątanie. Zdążyłam zdjąć pranie, rozładować zmywarkę i wyczyścić kratkę z pieca. A teraz mi się tak brzuch spina, że nie jestem w stanie stać. Jeszcze jakoś mi się dziwnie w głowie kręci :-( Za to mój psiak ostatnio cały czas brzuszka pilnuje :-)
1558580_10203446466787919_9147147464770923176_n.jpg

Z miłych informacji, moja najlepsza przyjaciółka miała dzisiaj CC. Bartuś dostał 10 pkt, mierzy 56cm i waży 4250g. Więc jest małym pultaskiem :-)

ja poszlam po Mikołaja do szkoły i myślałam,ze nie wrócę ,tak mnie dźga w kroczu i brzuch tak się stawia,że az sie zatrzymywałam,czy ja w ogóle dotrwam do tego 22 grudnia :-p a nic mi sie nie chce swoja droga,robie tylko to co musze,czyli odkurzyłam i robię obiad ,a i jeszcze zdjełam firanki do prania,ale nie wiem czy okna umyje :-p nie mam siły

bada, wyluzuj już z tym sprzątaniem. A w szczególności z myciem okien. Moj maż od poczatku ciazy nie pozwala mi tego robić. Musimy kochana dbać o siebie. A Ty juz prawie na finiszu jesteś.

a mój bywa oburzony,że ja mu tyle rzeczy daje do zrobienia ,ale on woli na lapku posiedzieć niż mi pomóc,leń :-p a w pierwszej ciązy też okna mył i w ogóle teraz to na razie łazienkę wyszorował i tak się narobił :-p:laugh2:

reklama
No moj mi pomaga i to bardzo. Także w tej kwestii w ogóle narzekać nie mogę. Mi zostawia tylko gotowanie, bo na tym totalnie siè on nie zna.
Ale moze to faktycznie kwestia tego, że to pierwsza ciąża :-) I chłop sie stara :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry