reklama

Styczeń 2015

LayDeek haha jakbym o swoim czytała.
Ile razy ja się nawkurzalam na niego, że specjalnie obiad mu robię żeby miał ciepły i czeka na niego na stole, a ten idzie do dzieciaków do pokoju sprzątać, bo zabawek narozrzucali.
Nie ważne, że za 5 minut znowu się je rozrzuca, on musi wszystko pochować, a obiad mu stygnie.

Bada no on z pracy wyniósł manie układania wszystkiego prosto i w prawo :|

reklama
To u nas najpierw jedzenie potem sprzątanie. Nic z jedzeniem nie wygra :P

Alecta T jakby wracał o normalnej porze tez by latał i sprzatal bo nie wysiedzi na du.pie ale jak wyjeżdża o 9 i wraca najwcześniej o 23 to już nawet nic nie je tylko idzie się kąpać i spać. Ale jak ma wolne, to kuźwa lata i sprząta i mnie wkurza

Moja mama zawsze mi powtarza, że mam dobrze z tym moim G. I ja się z nią zgadzam. Bywa ciężki, szczególnie wtedy kiedy idziemy na zakupy, ale narzekać nie mogę.
Dziewczyny, czy Wy przy pierwszej ciazy tez tak w miarę dobrze sie czulyscie? Zero skurczy, stawiania sie brzucha... Czasami tylko bol krocza, ale o dziwo ostatnio spokoj. Ja sie zastanawiam czy w ogóle urodzę :-P

LayDeek ja się tak czułam przez 2 ciążę z tym, że nawet bóli krocza nie miałam.
Jedynie bezsenność i ból kręgosłupa.
Za to teraz nadrabiam dolegliwościami za te 2 poprzednie :-P

LayDeek, ja do tej pory nie wiem co to jest skurcz lub twardnienie brzucha:-)ostatnio dowiedziałam się też dopiero co to jest zgaga, niektóre tak mają.

Mój M generalnie ciężki jest do sprzątania, trzeba mu 3 razy powiedzieć zanim zrobi. W domu większość robię ja, on ma tylko zadanie ogarnąć kuwetę kota i raz na tydzień posprzątań kibel i łazienkę.... W weekend najchętniej by siedział przed tv lub kompem...
Ja zaraz zabieram się właśnie za końcówkę prasowania i robienie obiadu, dzisiaj będzie leczo. Jutro na szczęście obiad u teściów wiec odpada gotowanie:-)

Agulqa - dobrze że z Robertem oki i że jesteście w domku, nie przeciążą się świętami, jeszcze nie jedne święta będą na Twojej głowie.

Doggi - Co za babsztyl z tej lekarki, Stachu dzielny chłopak z taką wagą udało mu się obrócić.

Sorki więcej nie pamiętam no i nie przeczytałam wszystkiego.

Jak zwykle męczą mnie hemoroidy ale można położna ze szpitala pogadała z lekarzami i bedę przyjmować tabletki i się smarować. Oby pomogło.

Byłam dziś u ginekologa sprawdzić jak tam czystość po grzybicy po antybiotyku i jestem w szoku bo zbadaj mnie dokładnie ależ było bolesne no i mam miękką szyjkę i mam się oszczędzać i jakby coś to mam jechać do szpitala. Nie wiem co myśleć bo nigdy tak nie miałam z dziewczynkami miałam twardą do samego porodu i był z tym problem a teraz... wcześnie dopiero 33 t.c.
Ma może któraś z Was miękka szyjkę co powiedział lekarz na to??

Ja w pierwszej ciazy czulam sie super, pracowalam do ostatniego dnia, nawet w dzien porodu bylam w pracy a potem pojechalam do szpitala. A teraz najpierw plamienia, teraz szyjka i tylko leze.
Za to em robi wszystko - sprzata, gotuje, zmywa, robi pranie. Jeszcze ma w planach umyc okna. Az mi go zal bo wstaje rano do pracy, kladzie sie ostatni bo zawsze cos jest do zrobienia.

Karpanna a bierzesz cos na hemoroidy. Mnie teraz zaczely dokuczac.
Ja mam miekka szyjke i sie skraca i mam lezec. A jaka masz dluga?

ja w poprzednich ciążach jak alecta czułam się dobrze,wiadomo pod koniec trochę ciężko i zgaga ale to tylko w 9 miesiącu,a teraz kłucia,skurcze,kręgosłup,kość łonowa,zgaga :-p:szok:
a miękką szyjkę też mam teraz,ale gin nic na to oprócz jak cos to do szpitala i kazał pakowac torbę i zorganizować opieke do dzieci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry