reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta no taki smalec home made kozak!

Nulini ja dostałam zgage o 6 z okazji mikołaja...

Ja dziś korzystam z tego ze ola jedzie fo teściów piec pierniczki i zrobię tonę bigosu i spakuje w słoiki (niech czeka na święta) i barszczu nagotuje i tez w słoje. Na święta sobie zostawię tylko wypieki, sałatkę i krokiety :)

Poza tym porządki. Okna muszę umyć i ogarnąć wszystko. Bo pranie, ech... Juz trzecia pralka chodzi :/

Jenn ja to zalatwialam tak, że do pracowadwcy piszesz wniosek o udzielenie 1 dnia macierzyńskiego czyli jest to dzień porodu, a następnie pracodawca wysyła dokumenty do zus, a Ty musisz tam donieść akt urodzenia i cos tam jeszcze, ale nie pamiętam.
Możesz zawsze podjechać do zusu i zapytać, bo ja to 5 lat temu zalatwialam.

Nulini ja też nic nie dostałam :(

Doggi ja wczoraj 3 razy pralkę wlaczalam, a kosz nadal pełen.
Masakra nie wiem skąd to się bierze...

Alecta ja nie wiem jak to się dzieje ale ja codziennie 3 pralki uruchamiam a z kosza nic nie ubywa, wręcz przeciwnie :/ brakuje mi widoku salonu bez rozłożonych suszarek :(

hello!

ja sobie kupiłam rano sama prezent-kapsułki do prania, bo tak jak Was u mnie też pralka non stop. nie dość, że nasze, to jeszcze ciągle piorę dla niemowlaka. i dziś też będę musiała rozłożyć suszarkę, bo kocyki będą się prać.

miłego dnia! :tak:

Dzień dobry!

Nas mikołaj odwiedził ;-) Stary dostał śmieszne gacie i full słodyczy (słodka dupka z niego) a ja misia Beti, lusterko (narzekałam, że już trudno mi się golić :-D ) i w skarpecie toffifi ;-) Psinie musze też coś od mikołaja wrzucić do michy.

Miłego dnia, lece się wylegiwać po śniadanku , u mnie dziś pasta jajeczna ze szczypiorkiem i słonecznikiem ,mniam!

U mnie dzis tez jajca, ale tradycyjnie w postaci jajecznicy :-)

Wiedzialyscie ten filmik jak laska paluszkami uciska brzuszek, a dzieciak jej odpowiada wypinając girki??? Moja tez mi tak odpowiada!!! Cudowne uczucie!!!!

Mommy, u mnie zamieszkał miś Krysia. KOCHAM JĄ :tak::tak::tak::tak:
WP_20141205_010 1.jpg

;-);-)

Załączniki

• WP_20141205_010 1.jpg
    WP_20141205_010 1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
A u mnie mikołaja nie było:( ale mam 12 imieniny to może wtedy...jak nie to sama sobie coś kupie. Ja jeszcze w łóżku, ale dziś wstalam kolo 5 i leżałam do 7 później zasnelam i nie dawno się obudzilam. Zaraz jedziemy na jakieś zakupy a później porządki itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry