reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

My z Ł jak dowiedzielismy sie o ciazy to od razu ze robert. Pozniej ł czytal znaczenie imienia i robert to idealna krzyzowka mnie i ł. Poza tym ł uwielbia roberta kiyosakiego ;-)

Jezyk no ja nie wiem o co kaman :p
Ale mam ich w d. Nam sie podoba :-)

Haha moj tez pyta po co wiele rzeczy :-) grucha do nosa? To takie dziecko nie umie samo smarknac? :p
Posypka do pupy? Jemu nikt nie sypie i zyje :p i takie tam :-D
O oliwce na ciemieniuchne juz wspominalam, ze jego syn nie bedzie gadem zeby skore zrzucac :-D

Dagi spoko. Ja mam 8letniego brata a i tak wiele rzeczy jest dla mnie czarna magia
Ł tez nigdy nie mial kontaktu z takim malenstwem wiec sie dziwi po co, jak i dlaczego ;-)

reklama
Faceci szybko sie ucza i czasem w stresowych sytuacjach lepiej sobie radza. Ja po cesarce nie moglam sie ruszac to em wszystko robil przewijal, przebieral a ja potem musialam sie uczyc od niego ;)

Agulqa mi się wydaje, że imię Robert jest po prostu "zbyt normalne" i nikt nie wpada na to, że można takie imię dać dziecku.
My np dla chłopaka rozwazalismy jakiś czas Tomka.
Imię normalne, ładne, ani zbyt nowoczesne ani starodawne, a wszyscy też oczy robili

Tak jak pisze gochson-, faceci stają na wysokości zadania. Mój mąż w kryzysowych sytuacjach też lepiej sobie radzi i nie dość że daje sobie radę to jeszcze podtrzymuje mnie na duchu, reaguje błyskawicznie i sprowadza mnie do pionu. Wiadomo że jakby go nie było to musiałabym radzić sobie i z pewnością bym to zrobiła ale....dobrze, że jest. :)

Chcemy sprawić córce prezent i kupić jakiś aparat lustrzankę. Taki do 2 tyś dla początkujących. Czy któraś z Was moze coś polecić? Kojarzę, że była rozmowa o tym tutaj.

Alecta nam proponowali Tomka bo i moj i ł tata maja tak na imie.
Ale nam sie Robert podoba i juz :p
Poza tym przy drugim dziecku babcie by sie bily czy bedzie Beata czy Bozena :p

Jezyk jasne ze tak. Moj ł np teraz panikowal jakxja bylam w szpitalu
Ale to bardziej dlatego ze bal sie ze nie mowimy mu wszystkiwgo i wkedzial ze ja z nim sie bezpieczniej czuje
Ale zawsze jak razem jestesmy to nigdy nie powie ze sie boi itp zawsze dziala trzezwo, najwyzej pozniej przyzna zw mial stracha

Laydeek my mamy lustrzanke i laski nas wysmialy ze chcemy na cyfrowke zamienic :p
Nie umiemy jej obslugiwac :p
Ja sie nie znam wiec mie pomoge zupelnie ;-)

Laydeek- ile nas tyle było opinii. Ja mam Nikona i sobie bardzo chwale. Z tego co pamiętam to chyba Alecta i femme- najlepiej znały się na aparatach, ale mogłam pomylić. ;)

reklama
Do góry