• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Dagi no to rewelacja, że wszystko dobrze!!!

Mnie pachwiny bolą, co jakiś czas uderzenia w krocze, skurcze ale na szczęście za chwilę będę w domu. Mojego A dzisiaj nie ma, bo do Wawy musiał jechać więc nawet nie ma na kim się wyżyć ;p

Jenn200818 mnie też czasem pachwiny dają się we znaki albo ta kość lonowa. Mój T jest w domu, ale dziś nie jestem w stanie się na niego gniewac, zrobił placki po węgiersku, pokój malej przygotował na tiptop łącznie z powieszeniem firanki i uwaga.....kupił mi buty;)

Dagi niech poczeka do stycznia jeszcze, to tak blisko :)

Jenn mnie pachwiny nie bolą ale wszystko inne masacra!

Powiem wam ciekawostkę, wiecie że u pierworodek dziecko szybciej wchodzi w kanał, u wielorodek czasem dzieci i do ostatniej chwili czekają! A szybciej rodzą wielorodki. To jest ciekawe! Jak to się dzieje!
Dziś koleżanka była u gina i hej to powiedxial ze córcia bardzo nisko juz jest a oba happy ze zaraz rodzi a ten na to ze u pierwirodki to o niczym nie świadczy.

Doggi widzisz dobrze, że powiedziałaś, bo ja to myślałam, że jak mi powiedziała polozna, mala juz się wstawia to może będzie się chciała nie dlugo urodzić a tu lipa. Dobrze niech czeka na babcie ;)

alecta, ja chciałam 23go farbować, ale chyba jednak walnę 16go, żeby do świąt się nadmiar koloru zmył :-D

Megami, dlatego ja profilaktycznie przed snem żrę Rennie :-D

dagi,
super, że już w domku i z Dzidzią wsio ok!

jeżyk, ja jutro jadę do Jyska po suszarkę i w tygodniu zaczynam pranie :-D

Ja dziś 8 godzin poza domem i latanie po wszelkich możliwych sklepach, ale o dziwo nie czuję się jakoś tragicznie, tylko śpiąca bardzo :-D

reklama
Dagi- super że już w domu. A mąż się spisał :)

Doggi- to bawcie się dobrze. :D

Sprite- kurcze, doopnie z tym piekarnikiem. Tzn.u mnie by tragedii nie było, ale rozumiem że Ty często uzywasz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry