reklama

Styczeń 2015

Doggi, no ale chyba nie trzeba mieć tych wyników na kartce (chyba oprócz grupy krwi). ja mam część w swojej teczce, a te które zlecał mi już ten drugi gin to w kartotece, a wyniki wpisane do mojej karty. ale ostatnio rejestracja zgubiła moją kartotekę i chyba ze 4 czy 5 badań poszła się rypać (wyniki mam wpisane w kartę ciąży).

reklama
femme, coombsa robi się jak masz grupę krwi 0RH- (chyba tylko wtedy). różyczka jest już teraz chyba bez sensu. glukoze przecież masz (krzywa cukrowa), TSH napisałaś w poprzednim poście, że masz. a HCV to mój gin zlecił powiedzmy profilaktycznie, jak to nazwał, żeby mnie "zabezpieczyć" w razie jakiegoś zakażenia w szpitalu.

reklama
LayDeeK jak urodziła się ola to się zastanawiałam jak to jest ze dziad nie słyszy nic i trafiłam wtedy na coś bardzo podobnego. Ale co więcej teraz jak mamy psa wielkiego gnoja który Szczekaniem budzi pół Zgorzelca (jak usłyszy np sąsiadów za płotem jaj późno wrócili) i T nigdy nie slyszy jego ujadania dopiero hak zapodam mu kopa i mówię Żeby sprawdził czy ktoś się nie włamuje to wtedy dopiero wstaje silnie zdziwiony o co kaman

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry