Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cóż słyszą to co chcą słyszeć :-) Są najmniej wrażliwy na prośby w stylu "wyrzuć proszę śmieci" "pozmywaj po sobie".. to jakby nie trafiało do ich mózgu.
Jestem ciekawa jak u mnie będzie z tym płaczem, bo mój A. to ma raczej wyczulony słuch w nocy a właściwie nad ranem jak wstaję, to muszę po cichu bo inaczej się wybudza i zaczyna się dziwić, że już się obudziłam..
Jenn mój, to pierwsza nic oli w domu a ten na każde przyciągnięcie Sue budził i leciał potem już musiałam go kopać
I ostatnio wyczylony znów ale teraz na mnie I każde moje wstanie na siku a ten już w gotowości bo ja rodzę
McPearl ja dostałam taka kartkę a4 octanisept wszystko jest wypisane z możliwych rzeczy i zazaczam iksem co chcę a,Czego nie. Ale przy oli nie miałam czegoś takiego.