reklama

Styczeń 2015

Eh i du.pa leżymy dalej :-(
Dobrze, że dla Ł mogę dostać zaświadczenie o opiece nad dzieckiem z powodu mojego pobytu w szpitalu.
Młodej często spada tętno i powoli się podnosi co może znaczyć, że uciska gdzieś na pepowine więc niedługo mam mieć powtórzony zapis ktg, no i mocz mi zły wyszedł i teraz będą mi robić posiew.

reklama
Cześć laski!
Znów dzis spałam jak zabita! Śniły mi sie jakieś egzotyczne wakacje i egzotyczni, przystojni faceci!
Muszę się zbierać i na 12 na wizytę.

Życzę miłego, bezwietrznego dnia!

Okazało się, że mały ma stan zapalny płuc także dostanie antybiotyk no i 8 dni jeszcze musi zostać. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. Martwię się. W przyszły piątek pewnie zrobią mu zdjęcie kontrolne płuc, podobno w pierwszej dobie już sie poprawia po antybiotyku ale nie robi się zdjeć w trakcie leczenia żeby nie męczyć promieniowaniem..

hej!

u mnie też wiało. teraz chyba będzie słońce, bo jakoś tak jasno. muszę z l4 do biura skoczyć i chyba pójdę tam w koszulce na ramiączkach, bo tam idzie zdechnąć z ciepła, a ja w tej ciaży jakoś szczególnie na ciepło jestem wrażliwa. zresztą ja do tej pory chodzę w tej szmacianej parce na dwór :sorry2:, a czasami pod spodem mam tylko krótki rękaw.

Tasia, jak tam? :-) pewnie napisze jakiegoś sms, jak faktycznie coś się będzie działo ;-)

alecta, ale dziś się dowiesz co z CC?

LayDeek, daj znać po! powodzenia.

ja na luzaka poszłam spać. skoro szyja zamknięta, to mam to w dupie :-D:-D:-D:-D. zero stresu :-D

miłego dnia!

edit: aaaaa no i dała znać :D. Tasia znaczy się :D

Ostatnia edycja:
Sprite, ja tez w jesiennej ciazowej parce popitalam. Bo mi wiecznie gorąco :-) no ale tyle tłuszczu na mym ciele, wiec grzeje :P

Jenn, wszystko bedzie dobrze. Ja jako noworodek miałam zapalenie płuc. Byłam pod opieka i wszystko dobrze sie skończyło. U Piotrusia to stan zapalny. Dadzą antybiotyk i bedzie very good :)
Doggi, ja tez jestem raczysko ale takich przebojów jak Ty to nie mam :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry