reklama

Styczeń 2015

Moj stary 39 stopni gorączki. Drugi raz chory w przeciągu 2 tyg. Musiałam jechać z nim do przychodni zeby zrobili mu zastrzyk z pyralginy, bo przecież doustnie tabsow brać nie moze. Jestem taka wściekła. Z bezsilności aż sie poryczałam!
Teraz kiedy to on powinien o mnie dbać, ja muszę koło niego latać :(

reklama
Alecta, nic mi kochana nie mów. Nie dość ze moj choruje na colitisa, to każde jego przeziębienie jest dla mnie udręka bo on niczym w zasadzie sie leczyć nie moze. Herbatka z sokiem malinowym, vick do smarowania klaty i tyle. A czymś takim nie wyleczy 39 stopniowej gorączki!
Ja jeszcze taka zła po wizycie. Tzn zła tylko na to ze nic sie nie dzieje. Ciesze sie ze z malutka wszystko dobrze. Ale ja naprawdę chce juz urodzić! Dość mam tycia i puchniecia!

Mieszkanie lśni czystością, już nie wiem co mam sprzątać
.

Zapraszam do mnie :-D

Ratujcie! Sąsiadka włączyła telewizor i ustawiła na Trudne sprawy...no błagam. Ale może jutro do domu.

Ojojoj współczuje i 3mam kciuki żeby Cię wypuścili i więcej nie maltretowali :-D

Poszłam się kąpać... Wlazłam pod prysznic i.... zmiast się kąpać wyszorowałam brodzik, kabinę, odpływ, póżniej płytki pod prysznicem i stwierdziłam , że w całej łazience na scianach przydałoby się płytki wyszorować więc to zrobiłam :-D

Haha dobra jesteś :-D żebym ja takie zapędy miała :-p

Czuje się zmolestowana po słuchaniu tego odcinka, bo zatkać uszu sobie nie mogłam...

Buhahahahah :-D :-D

Dziewczyny siedze i wyje, Iga dostala do powtorzenia badania przesiewowe boje sie:-(

Kciuki za Igę będzie dobrze !

Moj stary 39 stopni gorączki. Drugi raz chory w przeciągu 2 tyg. Musiałam jechać z nim do przychodni zeby zrobili mu zastrzyk z pyralginy, bo przecież doustnie tabsow brać nie moze. Jestem taka wściekła. Z bezsilności aż sie poryczałam!
Teraz kiedy to on powinien o mnie dbać, ja muszę koło niego latać :(

Eh chory facet to tragedia :dry: szczególnie w takim momencie ... oby szybko przeszło !

Ja byłam u mamy na kawce i młoda tam została więc mam w planach lenistwo :-) :cool2: nie mogę się zdecydować film, net czy spać :-D to są dopiero trudne sprawy :-D

ALECTA - jak Ci tam dorwałaś coś do jedzenia ? :-D na sali masz jakieś ciekawe przypadki ? :-p

LayDeeK juz niedługo wszystkie Sue uwolnimy. Ja dziś też mam ciężki humor, hormony, stres itp jeszcze utrudniają sprawę. Dziś bije rekordy płaczu co pół godziny ryk... T juz nie ogarnia, boi siw odezwać żebym nie zaczęła płakać :P

Sylwi bardziej od tych gatek chciałabym mieć brzuch zaraz po porodzie jak ta pani ze zdjęcia ;)

O matko jsk tam wieje! !! U was też?
Ja miałam iść z młodym na ważenie, ale odpuszczam bi nas jeszcze zdmuchnie. .
Już niedługo wszystkie będziecie cieszyć się bobaskami, kwestia dni..
Doggi ja też tak miałam. .ryczalam o byle co, czasem nie wiedziałam o co i tak potrafiłam caly dzień. .na wieczór miałam tylko mega napuchniete oczy i wygladalam jak Zombie

Mój z 4 razy był chory od początku ciąży.... Teraz na koniec ja chora jestem. Dzisiaj smarkam, chyrchlam i wkurza mnie pies, bo nic nie robi tylko łazi z koszyka do koszyka i śpi a powinna mnie zabawiać!

Dopiero obiad robię :dry:

Gosiane a weź ja zawsze coś wymyślę :-D

Femme u mnie już też nie ma co sprzątać, jedyne co bym już choinke wypierdzieliła ale nieeee bo do kolędy ma stać :dry:

To przyjdźcie do mnie posprzątać :-)
Choinkę złożyłam, bo pozniej by nie było komu.
Ja z choroba w miarę sie trzymam. Oby mnie tylko dziad nie zaraził!
Ugotowałam rosołek i zrobiłam pyszny, słodki kompocik z malin. Akurat miałam zamrożone dwie paczki :-)
Na kolacje zrobię sobie sałatkę z roszponki, pomidorka i fety :-)

reklama
Ja tez chatę mam posprzatana na błysk i parter, i pierwsze piętro i poddasze też. Szał tak posprzatane dawno nie miałam

Matko takie wietrzysko ze aż strach. W kominku tak dudni ze aż pies się chowa po kątach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry