reklama

Styczeń 2015

MOMMY - to też zapraszam do mnie na sprzątanie :-D :-p

LAYDEEK -a do Ciebie wbijam się na kolację ! mmm ale bym wypiła takiego kompociku do tej sałatki :tak:

Też muszę choinkę wywalić tylko że Nina protestuje a ta cholera mimo że w ogóle nie podlewana nie chce się posypać :-D

reklama
he he Doggi każdy by chciał, chociaż ty jesteś szczupła laska to szybko pójdzie. Ja dziś zakupiłam wagę, bo swoją miałam mało dokładną i będę patrzeć na postępy. Po ciąży zostało ok 1,6 więc źle nie jest. Ale ja i tak mam trochę do zrzucenia.

LayDeek ale pech ze akurat teraz :(

Goferek u mnie mieszkanie wyglada jak po przejsciu tornada (caky dzien w domu siedzimy bo pogoda paskudna) tez przygarne pomoc sprzatajaca ;)

Elutka no masakra za oknem teraz jeszcze leje do tego.

Ja wlasnie tez choinkę musze rozebrać bo kto to później zrobi.

ALECTA - jak Ci tam dorwałaś coś do jedzenia ? :-D na sali masz jakieś ciekawe przypadki ? :-p

Taa, jedna babeczka dzisiaj wyszła, ale dorzucili nam nową...
Leży z balonikiem, to jej druga ciąża i ciągle tylko gada o swoich skurczach, które miała przy 1 porodzie i w ogóle jej poród jest tu tematem nr 1.
Chyba wydaje jej się, że nas to bardzo interesuje :-P
Najlepsze jest to, że laska co też z nami leży jest w 1 ciąży, a ta jak tak opowiada to tamta zaczyna stresa łapać, bo młoda jest, nie rodziła i nie wie w sumie czego się spodziewać.
Na szczęście czas telewizyjny się skończył i nie lecą już trudne sprawy czy coś takiego.
Ja na szczęście mam łóżko za tv więc nie musiałam tego oglądać, ale wszystko słyszałam :-P

Doggi możesz wpaść do mnie jakiś dobry obiadek mojemu zrobić :-P
Bo bidulek mi uschnie.
Potrafi gotować i to całkiem dobrze, ale zanim do domu wróci to już późno jest i w sumie dopiero jutro jakiś porządny obiad zje.

Stokrotka, kciuki za badania Igi! :tak::tak:

alecta, a macie tv na złotówki?

femme, spokojnie. ja jestem ostatnia na liście porodowej... :baffled:

LayDeek, oooooo tego to ja też już mam serdecznie dość. tycia! ooo fuuujjjj. codziennie mam większy wstręt do tego cielska. fefe

moja choinka już w piwnicy. miałam już dość świątecznego klimatu. ja na wiosnę czekam i wszystko co zimowe to teraz jest u mnie BEEEE.

pojechałam z młodym na sklepy. ale się wymęczyłam. o jak mi dobrze. wszystko mnie boli. jak po siłowni, och!!! zajebiste uczucie :tak::tak::tak: tyle, że dopiero obiad robię :confused:, a młody mi usnął w aucie i z płaczem wszedł na górę, obrażony położył się do lóżka i dalej śpi :shocked2:

trzymam za Was kciuki ciężaróweczki moje :-) juz niedługo

dla rozpakowanych dużo siły ;-)i zdrówka

Stokrotka &&&&& za Iguni badania

ja miałam bardzo fajne babeczki w sali ,wszystkie 3 urodziłyśmy 2 stycznia,ja pierwsza ;-) a w ogóle Gniewko jest pierwszym noworodkiem w powiecie,bo 1 stycznia nikt nie rodził,a że jest tylko jeden szpital to na pewno jest pierwszy,jeszcze niezapisany,bo w poniedziałek jedziemy na zdjęcie szwów i cewnika to od razu do usc,bo P pracuje i jesteśmy do południa sami ,a we wtorek mamy położną
mleko odciągam i mały je z butli bo przy cycu się drze i zaczęły się wczoraj pierwsze kolki
tyle u nas :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry