Jak jest szalony to już raczej taki zostanie
tak np jest u mojego bratanka on i Ola najbliższe kuzynostwo a zupełnie różni
szalony szaleniec taki roztrzepany biega nie patrzy czy coś stoi przed nim czy nie w Wielkanoc tak sobie biegał ze nie zauważył drzwi tarasowych zamkniętych i się w nie wkomponował i z nim zawsze takie cyrki :/ a jego mamuska biedna w ciągłym stresie
reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Nie jest to zbytnie pocieszenie
Filip jak na razie kontuzji większych nie miał. No guzów było sporo, ale nic poważniejszego. Ale wszystko przed nami, bo dopiero zaczął chodzić i dopiero zaczęliśmy sezon placowo-spacerowy
A ile ma filip? Ola zaczęła chodzić jak miała 11 miesięcy i w sumie od razu pobiegła a guza miała tylko jednego jak pies ja tyłkiem grubasnym szturchnal ale moje dziecko nie jest normalne w tej kwestii za to bratanek guzy co chwile 
Filipiamama
Filip tydzień temu skończył rok, a chodzić zaczął też jakoś przed 11 miesiącem, nawet chyba wcześniej troszkę, ale tak pewnie to biega dopiero ok 2-3 tygodnie.
bada m.
Witam kobietki niedzielnie :-)
Kiedy moje dzieci były takie małe,jak Filip i Ola ? Moi chłopcy jako niemowlaki nie byli "grzeczni",wieczne kolki,płacze,noszenie,bujanie itp.,ale przez to szybko się rozwijali,szybko chodzili,siedzieli,za to w późniejszym wieku muszę przyznać,że byli i są raczej "grzeczni",a raczej bezproblemowi
agus życzę Ci kochana,żeby uroczystość się udała
Doggi tak każde dziecko jest inne
Kiedy moje dzieci były takie małe,jak Filip i Ola ? Moi chłopcy jako niemowlaki nie byli "grzeczni",wieczne kolki,płacze,noszenie,bujanie itp.,ale przez to szybko się rozwijali,szybko chodzili,siedzieli,za to w późniejszym wieku muszę przyznać,że byli i są raczej "grzeczni",a raczej bezproblemowi

agus życzę Ci kochana,żeby uroczystość się udała

Doggi tak każde dziecko jest inne

Witam sie z poranna kawa!
Noc koszmar, wstawanie na siku, nocna wichura za oknami, nie dalo sie spac. Teraz troche sie uspokoilo.
Bada moj syn to tdo poł roku dal mi sie we znaki, ciagly placz wieczorami, wkoncu okazalo sie sie on byl po prostu glodny. Pieknie przybieral na wadze ale ssal cyca bardzo leniwie i po kilku minutach byl glodny, jak wprowadzilam mleko butelkowe to jak reka odjal, dziecko cudo.
Agus milej uroczystosci, pamietam jak sama to przezywalam, mielismy piekna pogode, dzieciaczki tak pieknie wygladaly w tych swoich szatach.
Pozdrawiam i milej niedzieli wszystkim mamusiom!!!!!
Noc koszmar, wstawanie na siku, nocna wichura za oknami, nie dalo sie spac. Teraz troche sie uspokoilo.
Bada moj syn to tdo poł roku dal mi sie we znaki, ciagly placz wieczorami, wkoncu okazalo sie sie on byl po prostu glodny. Pieknie przybieral na wadze ale ssal cyca bardzo leniwie i po kilku minutach byl glodny, jak wprowadzilam mleko butelkowe to jak reka odjal, dziecko cudo.
Agus milej uroczystosci, pamietam jak sama to przezywalam, mielismy piekna pogode, dzieciaczki tak pieknie wygladaly w tych swoich szatach.
Pozdrawiam i milej niedzieli wszystkim mamusiom!!!!!
reklama
bada m.
alecta witaj
tutaj jeszcze w większości ciąże nie potwierdzone,bo jeszcze za wcześnie,ale cieszę się,że jest nas coraz więcej i wierzę,że nasz skład będzie się tylko powiększał
tutaj jeszcze w większości ciąże nie potwierdzone,bo jeszcze za wcześnie,ale cieszę się,że jest nas coraz więcej i wierzę,że nasz skład będzie się tylko powiększał