reklama
maksika ja teraz żałuję że zrobiłam no tyle zjadłam że mnie teraz bebechy boli z obzarstwa ;( cierpię okrutnie ale to kara, nie uczę się na błędach uwielbiam się najadac a potem tak mam ;/
Filipiamama przeczytałam dziś artykuł ze kobiety w ciąży aktywne fizycznie mniej odczuwają mdłości i nie są tak zmęczone (coś związane z krwią i sercem)
wiec ja dzielnie czekam na 20 maj czy gin,pozwoli mi biegać can't wait 
Filipiamama przeczytałam dziś artykuł ze kobiety w ciąży aktywne fizycznie mniej odczuwają mdłości i nie są tak zmęczone (coś związane z krwią i sercem)
Kurcze ja bez kawy nie umiem żyć. 2 dziennie z mlekiem muszą być.
Ogólnie też bym cały czas spała.
Niestety mimo przymusowego wolnego od pracy nie ma szans na pospanie, bo moje dzieciaki mają ospe no i wiadomo jak to jest...mama to, mama tamto itd.
Mąż na poligonie i wraca dopiero w piątek wieczorem więc wszystko na mojej głowie :-/
Ogólnie też bym cały czas spała.
Niestety mimo przymusowego wolnego od pracy nie ma szans na pospanie, bo moje dzieciaki mają ospe no i wiadomo jak to jest...mama to, mama tamto itd.
Mąż na poligonie i wraca dopiero w piątek wieczorem więc wszystko na mojej głowie :-/
Filipiamama
Fanka BB :)
Doggi, mi się wydaje, że jak ktoś jest aktywny, to nie ma czasu myśleć, że coś mu dolega. Przy Filipie nie miałam wcale mdłości dlatego teraz czuję dyskomfort, ale czasem nie ma ich wcale, a czasem męczy cały dzień konsekwentnie.
Mój małżonek jak jest w domu to wszystko na głowie staje, a po weekendzie mam aktywne poniedziałki, żeby doprowadzić mieszkanie do porządku.
Mój małżonek jak jest w domu to wszystko na głowie staje, a po weekendzie mam aktywne poniedziałki, żeby doprowadzić mieszkanie do porządku.
Ewusia1986
Fanka BB :)
A my jutro będziemy na obiad jeść warzywa na patelnię z kurczakiem
jestem ciężarówką pracującą, więc niestety nasza kuchnia w tygodniu jest dość uboga
Kawę odstawić będzie mi ciężko. Rano ciężko się dobudzić, a potem muszę być wiecznie skupiona więc trzeba będzie znaleźć inny sposób na skuteczne przebudzenie. Macie jakieś pomysły ?
Kawę odstawić będzie mi ciężko. Rano ciężko się dobudzić, a potem muszę być wiecznie skupiona więc trzeba będzie znaleźć inny sposób na skuteczne przebudzenie. Macie jakieś pomysły ?
reklama