Doggi ja sama sobie nie wkrecam

otoczenie mi wkreca
A mleko jest na pewno, bo dzis w nocy tak z cyckow lecialo ze stanik i koszulka cale mokre

Robson dzis nie spal od 7 do 9.30 az nie wsiadl do samochodu w drodze do lekarza

pozniej pospal na dwprze i teraz spi w domu dzieki chuscie. Ale ostatnie kilka dni to bylo kongo jakies z jego snem. W dzien w ogole nie chcial spac
Nasz tez czasem wezmie smoka i jest cisza, ale przewaznie nim pluje
Bada on ssie dobrze, bo ja slysze jak przelyka

momemtami je tak szybko ze az sie dlawi

glodomor
Alecta ja 3dni temu sie poddalam o zaczelam w kryzysowych sytuacjach dawac smoka
Ale generalnie robson malo go uzywa
Oooo sylwi dzieki za info

jakos nikt mi nie mowil o tym ;-) a do smoka wolalabym nie przyzwyczajac jednak ;-)
Co do charczenia to pediatra dzis stwierdzila ze za suche powoetrze i zapisala drosetux by mlody gardla sobie przez to nie zdarl
Gosiane ojjj nie nie, ja sie noe zniechece, nie ma mowu!
Mcpearl wlasnie nie woem czy tez czegos na laktacje nie kupic
Emilchen nie podpowiedzieli Ci w szpitalu by odstawic chusteczki? Nam od razu polozna powiedziala ze R ms dilny rumien noworodkowy i zeby myc woda z szarym mydlem a po miesiacu najwyzej sprobowac znow chustecxek
Jak cxytqm o waszych szpitalach to oczy ze zdumienia przecieram ze takie istnieja!!!
Mommy byla raz i powiedziala ze mam dzwonic jak bede chciaoa by wyjela szwy
Nie dzwonilam i przyszla drugi raz. Od tego czasu sluch po niej zaginal
Emilchen na takie baby to chyba tylko skarga by zadzialala! Co za mendy spoleczne ! Mnajwazniejsze ze juz w domku i bedzie tylko lepiej, wiem sama po sobie :-)