reklama

Styczeń 2015

Pragnę wspomnieć, iż przyszła środa to 21.01 czyli moj termin to raz, a dwa że to Dzień Babci :-) Piękna data :-)

Moja mama podświadomie wierzy, że urodze tego 21 :P

ImageUploadedByForum BabyBoom1421335122.896757.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421335122.896757.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421335122.896757.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Doggi ja sama sobie nie wkrecam :-D otoczenie mi wkreca :-D
A mleko jest na pewno, bo dzis w nocy tak z cyckow lecialo ze stanik i koszulka cale mokre :-P
Robson dzis nie spal od 7 do 9.30 az nie wsiadl do samochodu w drodze do lekarza :-P pozniej pospal na dwprze i teraz spi w domu dzieki chuscie. Ale ostatnie kilka dni to bylo kongo jakies z jego snem. W dzien w ogole nie chcial spac
Nasz tez czasem wezmie smoka i jest cisza, ale przewaznie nim pluje :-P

Bada on ssie dobrze, bo ja slysze jak przelyka :-D momemtami je tak szybko ze az sie dlawi :-P glodomor

Alecta ja 3dni temu sie poddalam o zaczelam w kryzysowych sytuacjach dawac smoka
Ale generalnie robson malo go uzywa

Oooo sylwi dzieki za info :-D jakos nikt mi nie mowil o tym ;-) a do smoka wolalabym nie przyzwyczajac jednak ;-)
Co do charczenia to pediatra dzis stwierdzila ze za suche powoetrze i zapisala drosetux by mlody gardla sobie przez to nie zdarl :-D

Gosiane ojjj nie nie, ja sie noe zniechece, nie ma mowu! :-D

Mcpearl wlasnie nie woem czy tez czegos na laktacje nie kupic

Emilchen nie podpowiedzieli Ci w szpitalu by odstawic chusteczki? Nam od razu polozna powiedziala ze R ms dilny rumien noworodkowy i zeby myc woda z szarym mydlem a po miesiacu najwyzej sprobowac znow chustecxek
Jak cxytqm o waszych szpitalach to oczy ze zdumienia przecieram ze takie istnieja!!!

Mommy byla raz i powiedziala ze mam dzwonic jak bede chciaoa by wyjela szwy
Nie dzwonilam i przyszla drugi raz. Od tego czasu sluch po niej zaginal :-D

Emilchen na takie baby to chyba tylko skarga by zadzialala! Co za mendy spoleczne ! Mnajwazniejsze ze juz w domku i bedzie tylko lepiej, wiem sama po sobie :-)

U nas Kuba poniedziałek ja wtorek Nina środa to teraz by czwartek pasował :-D :-D

Emilchen straszne to co piszesz... Jak tak można kogoś potraktować... Teraz już z górki!

SUSEL & & & :-)

Ja się nastawilam już na poród w lutym ;-) nie wierzę żeby cokolwiek wcześniej się ruszyło :-P

AZA, ale cudowności!!!

Noooo, jakbym ja urodziła 19go, to by były niezłe jaja, nie dość, że też poniedziałek, tak jak Tosia, to jeszcze ostatni dzień Koziorożca :-D
Chociaż szczerze wolałabym choćby zaraz, tak mnie wkur.wia ten brzuch, że już mnie krew zalewa :wściekła/y:

reklama
Aza, przesłodki!

Jenn cudeńko, super wieści, w domku będzie najlepiej :tak:

U mnie każdy poród inny, każde dziecko w inny dzień tygodnia i o innej porze urodzone :-D
Dla mnie wadą porodu w nocy jest przelicznik dobowy - trzeba dłużej z dzieckiem w szpitalu leżeć aż te 2 doby skończy, w nocy wypisów nie robią. Pomijając fakt, że czasem i tak trzeba dłużej :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry