reklama

Styczeń 2015

:-D:-D:-D Nooooo ja wtedy odpuszczam bo widzę, że nie ma sensu :-D U nas hitem jest też dzielenie się, starsza powtarza i wie że "trzeba się z siostrą dzielić" ale najlepiej jak to działa w jedną stronę, tzn młodsza ma się z nią podzielić, pożyczyć itd :-p Oj moja głowa już ledwo wytrzymuje, ale co począć. Czasem mi tylko młodego żal, bo nie pośpi.

reklama
Ja tez jiz dawno malego nie odbijam chociaz czasem jak zasnie na cycu to po 30min sie budzi, odbija i spi dalej oczywiscie wczesniej dojadac ;)

Susel i mnie susza ale ja wciaz kp
Nie idzie mi rozszerzanie diety, nie wiem jak sie za to zabrac!

Indi haha, mysle ze nie ma czasu sadzac po tym ze ł jeszcze odbija po jedzeniu ;)

Bada u mnie to samo, r chce tylko stawac wszystko inne be, a lozeczko to najgorzej wydane 300zl :/

Robsona najbardziej interesuja szklanki pelne napoi i wylewanie ich na stol, na siebie, na mnid
Jest zabawa! ;)

Dzis ciezki dzien
Ostatnio dopadaja mnie osfre bole glowy i to takie ze pomaga jedynie tabletka plus sen i to natychmiast
Klade sie i cala glowa pulsuje, przy chodzeniu i wstrzasach uczucie jakby mia,a wybuchnac
A serxe wali jak mlot
W przyszlym tyg ide do lekarza

Aga, mam nadzieje, ze to nic powaznego I ze to tylko zmeczenie wychodzi.
Aga, moj wczoraj miske z,salatka wywalil ze stolu ziemie, bo taka fajna byla kolorowa, a co,!

U nas dzisiaj nocka super, potworzasty padl od razu po kapaniu OK.19, obudzil sie ok.5, dostal zarcie I jeszcze pospal do 7.30. Zaczal wrzeszczec I znalazlam go w rogu lozeczka po stronie nozek, na klexzoco I w kupie po pachy. Tez chyba bedziemy musieli obnizyc materacyk, bo Boje sie, ze in kiedys fiknie. Niestety on giry ma silne I juz,sam potrafi wyprostowac jak sie go pidciagnie albo jak sie czegos zlapie.

A co tutaj dzisiaj taka cisza?? My dzień lenia dziś mieliśmy i na spacerze nie byliśmy.... :szok: Młody dostał banana i mu bardzo nie smakował, a co lepszy ze słoiczka :confused2: Oj będzie bunt przy przestawianiu na jedzonko normalne a i tak warzyw nie lubi.....

My też olaliśmy wczoraj spacer bo pogoda zmienna bardzo.za to basen był.Jagoda zachwycona na maksa.dzisiaj chyba zrobie akcje sprzątanie i umyje lodówke. Jadźka o 6 wypiła mleko i śpi dalej,ja już jakoś nie umiem zasnąć.zreszra zaraz budzik.

Mam już dość tego mojego małego typka! On omija wszystkie etapy żeby wstać i biec! On nie będzie pełzal, raczkowanie też ie dla niego a siedzenie To już w ogóle zbędne, w łóżeczku stoi sam, jak leży i mu podaję ręce żeby mógł się podciągnąć i usiąść on staje. Siedzenie toleruje tylko na spacerze i w tronie do jedzenia podczas jedzenia, a tak stanie i chodzenie nic innego a on przecież za smarkaty jest żeby stać cały czas... Zgroza

Bada ty masz chodzik?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry