Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
i ja rozumiem branie leku w Twoim lub podobnym przypadku,krwawienie,plamienie,bóle w podbrzuszu,skurcze itp. u mnie jest ok. podzieliłam się z Wami moją decyzją i oczywiście,że mam obawy mam nadzieję ,ze to nie zaszkodzi
Bada a czemu ty bralas dupaszon? Mialas krwiaka czy co? Juz sie pogubilam.
Nie ma sie tak co stresowac. Skoro masz wysoki swoj progesteron powinno byc ok
dlatego ja biore, moj sie zmniejszyl ale i tak jest spory. poza tym plamienia bol w podbrzuszu, fakt, nie wiem jakbym w Twoim przypadku sie zachowala. brak wspolpracy z lekarzem na pewno nie ulatwia
Tak Żelka przez krwiaka,receptę ciągle mam i po odstawieniu wsłuchiwałam się w siebie i jak by coś się działo to na pewno bym to skonsultowała.Koniec tematu
To jest chyba najgorsze,jak człowiek przyzwyczajony do naszych świąt jedzie do innego kraju,ale za to pewnie macie inne niż u nas,pamętam jak m był w Irlandii i mieli święto św.Patryka bardzo mu się podobało
bada m., jakieś spodnie się zdecydowanie przydadzą, ale chyba odwiedzę najpierw nasze targowisko. Przynajmniej postaram się teraz czegoś na lato poszukać. Jest taniej niż w sklepie i na allegro. Tu zawsze ta przesyłka nadbija. Ale jakieś jeansy to pewnie później jeszcze spróbuję wyczaić na allegro.
Jeśli chodzi o duphaston to ostatnio sama trochę przestałam brać, ale coś wczoraj tak mi brzuch trochę doskwierał i biorę znowu. We wtorek pogadam z moją gin to mi powie co i jak. Aż mnie zabolało jak sobie przypomniałam, że znowu trzeba będzie wyskoczyć z kasy :-/
Indi a planujecie w ogóle wracać do Pl? Tez bym chętnie wyjechała tyle ze my na Niemcy się czaimy aż jakąś opcja będzie...
Oszalalam zamówiłam młodej karteczki do segregatora 250 sztuk takich starych co jeszcze ja zbieralam z królem lewem czarodziejkami z księżyca itp szaleństwo będzie hehe :-)
Femme fatal, nie. Moj max jest tubylcem w sumie przeprowadxilam sie tutaj ze wzgledu na niego zreszta tak mysle ze oprocz najbluzszej rodziny to nie byloby juz do czego wracac, juz by mi sie nie chcialo zaczynac od zera