reklama

Styczeń 2015

reklama
Niestety nie.
Poprzednie ciąże miałam prowadzone we Włocławku i gdybym nadal tam mieszkała to na pewno poszlabym do tej samej gin i ona na bank nie pozwoliłaby mi pracować.
Złota kobieta z niej i w sumie w pierwszej ciąży uratowała mi i Nikoli życie.
Mój nowy gin ma dobre opinie, ale jest przeciwnikiem L4 i trochę się obawiam, że dopóki nie stanie się coś na prawdę poważnego to będzie twierdził, że spokojnie mogę pracować...

Mój nowy gin ma dobre opinie, ale jest przeciwnikiem L4 i trochę się obawiam, że dopóki nie stanie się coś na prawdę poważnego to będzie twierdził, że spokojnie mogę pracować...

kurcze alecta trochę to dziwne, lekarz chyba powinien zapytać, czy chcesz pracować, szczególnie z tymi bólami brzuszka (trzymaj się dzielnie) w końcu nawet przy prawidłowo przebiegającej ciąży, jej objawy każdy inaczej przechodzi...

Nawału też nie miałam i bez wkładek. Zgagi nie miałam ani razu, więc nie wiem co to znaczy, ale sąsiadka miała straszne, budziła się po nocach i musiała pić mleko, bo to przynosiło je ulgę.

Ja dziś porobiłam badania tarczyca, tokso, przeciwciała i inne duperele. Z objawów nic mi nie dolega poza uczuciem rozciągania macicy. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam sobie wczorajszym dźwiganiem i już nie mogę doczekać się wizyty 17.7.

Co do pomocy to ja nie chciałam żadnej. Jak to mąż mówi, że zawsze muszę wszystko sama bo najlepiej:p Z młodą zostawał on, a jak była starsza to moja siorka (16lat), która do tej pory siedzi z nią jak wybywamy gdzieś na weselicha, restauracji czy kina;) Z dwójką będzie gorzej:D Boję się tylko, żebym nie musiała leżeć jak w pierwszej cięży. Wtedy w 22tc dostałam skurczy, spędziłam w szpitalu 5 dni i do końca ciąży musiałam brać fenoterol.

Kasiek- ja też się tego boję, u mnie dwie ciąże na fenoterolu już od 16 tygodnia, oprócz tego dwa pobyty w szpitalu w międzyczasie pod kroplowkami na wyciszenie. Na samą myśl że ta ciąża będzie taka jak tamte aż się boję.

współczuje tych bóli,mnie jedynie czasami coś kłuje,a bolało tylko w tej utraconej ciąży
Mi od poniedziałku też było lepiej,a dziś się obudziłam i napiłam wody ,doszłam do kuchni,i bach wymioty od nowa

reklama
to dobrze ,że dobrze Nulini :-)
ja odebrałam tą awidność toxo IgG oraz zrobili jeszcze raz toxo IgG ,nie dokońca się znam na tych normach,ale chyba jest to stare zakażenie,w piątek mój gin przyjmuje,ale jeszcze zadzwonię i się upewnie i podjade mu pokazać te wynik,oby było dobrze

Dzięki dziewczyny :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry