Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nulini z becikowym to zależy czy pobierasz zasiłek rodzinny,ja pobieram i tylko wniosek musiałam wypełnić,a jak ktoś rzeczywiście tylko becikowe,a oni w Opiece nic o tobie nie wiedzą to jest tyle papierków jak pisze nieobecna
No właśnie tak nie jest. Przedłużają jeśli na dzień zakończenia umowy jesteś po 12 tc. A ja byłam w 7. Jedynie co otrzymałam od pracodawcy to świadectwo pracy.
Mama Blogerka muszą jedynie jeżeli koniec umowy o pracę przypada po 12 tygodniu.
Czyli jeżeli no teraz znajdziesz w ciążę, a umowę masz do końca miesiąca to pracodawca nie ma takiego obowiązku.
Umowa musiałaby Ci się kończyć powiedzmy za 4 miesiące
Mama Blogerka dziewczyny mają rację. Umowa przedłuża się automatycznie jeśli jesteś pow 12 tyg ciąży, ale od początku ciąży nie mogą się zwolnić (gdy umowa trwa).