• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Indi, fajnie by było ale przynajmniej w naszym szpitalu nie ma takiej specjalnej wanny do tego. Można wejść na trochę ale niestety później trzeba było wyjść. A tak mi dobrze w tej wodzie było...

reklama
Ja próbowałam w wodzie, ale źle mi było skurcze czułam jeszcze mocniejsze i tak mi się spać chciało ze musiałam poleżeć sobie na tym magicznym łóżku wiec u mnie woda, piłki, worki itp nie sprawdziły się mimo że bardzo chciałam żeby się sprawdziły :(

Szkoda, że Żelka postanowiła nas opuścić. Jednak kilka dyskusji faktycznie brnęło nie w te strone co powinno - niepotrzebnie. Żelka Tobie też wszystkiego dobrego, trzymam kciuki za Ciebie i malucha! :)

ja z miesa toleruje tylko fileta z kurczaka w jajku i bulce ;p

pponoc woda faktycznie zmniejsza bol itp, ale z wzgledu na bakterie lepszy porod normalny. chociaz jesli bede miala wybor to chociaz poczatek do finiszu chcialabym byc w wodzie zeby mniej czuc bol

agulqa, hehehehe, mnie też nie stać! :-D Ale szlag mnie trafia, bo rodziłam w 2011, później w 2012 zrobili w tej klinice porody na NFZ i pod koniec 2013 zamknęli klinikę całkowicie! :wściekła/y: A taką miałam nadzieję, że sobie tam urodzę, mam pod domem dosłownie :-(

bada m., kamień z serca! :-D

reklama
zelka mnie też ominęła jakaś dyskusja o fotelikach bo nie kojarzę...uff;) Ale ja wrzucam na luz i olewam. Na wszystko mam swoje zdanie, w życiu potrzeba dystansu;) Szkoda, że odchodzisz...może jeszcze to przemyślisz? Może z dystansem będziesz do tego podchodzić, podczytywać i czasem o coś pytać jak będziesz ciekawa? Nie znam cię, bo dołączyłam do was niedawno, ale nie znając się nie ma sensu się kłócić i stresować:p

Odebrałam przeciwciała i tez nie stwierdzono...ufff;) Mam prawie komplet na 17.7, bo zapomniałam zrobić vdrl i będę musiała jeszcze lecieć:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry