reklama

Styczeń 2015

Aza będzie dobrze. Trzymaj się i nie stresuj się ... za bardzo.
Bo sama wiem jak trudno się powstrzymać od tego myślenia.
Sama zobaczysz że będzie OK i zaraz będziesz się nam chwaliła zdjęciami maluszka :-)

reklama
Megami ja co jakiś czas tez czuje jak się rusza bobo, tak bardzo delikatnie ale tak raz w tyg jak sobie leżę wieczorkiem udaje mi się uchwycić bąbelki :)

AZA bez stresu :) będzie dobrze :)

Femme ja robie dziś schab zapiekany z jabłkami :)

ale ze mnie as ... frytki już dochodzą więc nagrzewam patelnie i chce kotlety smażyć do lodówki i co ? zapomniałam że zamroziłam -_- :-D więc moje biedne dziecię musiało się samymi frytkami zadowolić :-D :-p

Dziewczyny witam się i chciałam się pożegnać.

Wczorajsza dyskusja na temat fotelików, oraz wcześniejsze na temat karmienia piersią i pare innych, mnie osobiście po prostu rozwaliły. W życiu nie spotkałam się z taką agresją, krytycyzmem i zacietrzewieniem przy swoim jak u kilku dziewczyn tutaj, a jestem uczestniczką wielu forów. Zawsze można było dojść do jakiegoś konsensusu, nikogo nie obrażając nie wylewając jadu, albo poprostu unikając agresywnych, kategorycznych, odzywek.
W związku z tym, że czytanie wątku styczniowego bardziej mnie stresuje niż dostarcza metaerotycznych informacji lub zwykłej radości z przebywania w gronie kobiet, które chcą się dzielić ze sobą wszystkimi radościami i smutkami związanymi z macierzyństwem. Szkoda bo liczyłam, że będzie naprawde fajnie i uda się zawiązać znajomości na dłużej. Szkoda, że się przeliczyłam.

Życzę Wam wszystkim bezproblemowej ciąży, pomyślnego rozwiązania, zdrowych dzieciaczków :tak:Więcej luzu i spokoju, bardziej życzliwego podejścia do osób, tych z odmienną opinią też.

Pozdrawiam
Żelka

Ps. Drogie Moderatorki prosiłabym o usunięcie z wątku danch na mój temat. Z góry dziękuje :tak:

Widzę, że coś mnie ominęło ale Żelce niestety muszę przyznać racje z chociażby kilku wcześniejszych dyskusji. Trzymaj się kochana. Szkoda, że nas opuszczasz...

Megami, kurczaka, kurczaka PRAGNĘ! Jutro paella, nie ma bata!

femme, dżizas, KURCZAKA! Z frytami! A najlepiej de vollay'a :-D I keczuuuupu dużo :-D

AZA, chill out :-D Czekamy na super wieści :-D

Doggi, psia kość, na schab patrzeć nie mogę :-(

Doggi, ja sobie muszę zrobić sama, ale takiego z serkiem w środku, smażonego na głębokim oleju :-D I fryyyyyty do tego i sałatka colesław, o mamo :-D Wyobraźnia mi galopuje :-D

reklama
Witam sie na chwile, zahrzalam troche pobadrabiac I sprWd ich co tam u Was. Pogoda juz caly tydzuen taka ze nic tylko zaciagnac koc I ogladac filmy :)

Zelka, szkoda, ze zdecydiwalas sie odejsc. Mnie kilka burzliwych dyskysji ominelo ( za to mam distc burzluwie w zyciu :( ), wiec nie jestem zbytnio w temacie. Zycze Ci bezproblemowej ciazy, latwego porodu I zdrowego dzidziusia:) trzymaj sie!

Ja tak sobie ostatnio dumam o odleglej przyszlosci I rozwazam kwestii porodu w wodzie. Czy ktora z Was rodzila w ten sposob? Tutaj jest to jedna z opcji do wyboru I mysle czy any nie jest jakos mniej bolesnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry