• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Zelka- szkoda, że odchodzisz ale taki Twój wybór:( jakbys przemyslala sprawę i jednak zmieniła zdanie to wracaj szybko bo mi np. twojej obecności będzie brakować.
Życzę spokojnej ciąży i jeśli jednak nie zdecydujesz się wrócić to napisz od czasu do czasu co u Ciebie a po porodzie oczywiście pochwał się dzieciaczkiem.

A ja się zabralam za segregowanie ciuchow chłopaków i kurcze bez dodatkowej komody małe się nie pomieści.

reklama
Tutaj za pirod w wodzue sie nie placi, ma sie do wyboru. Gdyby sue placilo jakie's kosmiczbe pieniadze tez nawet bym o tym nie myslala. A soda w tej wannie nie na napewno wiexej bakterii niz taka zwykla z kranu, tak mi sie wydaje.
Ide dzisiaj na joge, odkad zaszlam w ciaze ani razu nie bylam. Ciekawe czy dam race, bo czuje sie taka mega zdrewniala :)

Zelka szkoda ze od nas uciekasz, zycze bezproblemowej ciazy, szybkiego porodu i zdrowego dzidziusia :)

Jezyk ja wlasnie tez musze jakas szafe zakupic bo sie nie pomiescimy... ostatnio wogole kupilam worki prozniowe do pakowania ciuchow i sukcesywnie odsysam co by bylo mniej stert :)

Dziewczyny fajnie ze badania dobrze powychodzily!

Ja wyslalam meza z mlodym na spacer a sama sie przespalam. Jakas nieprzytomna dzisiaj caly dzien bylam.

Indi ja bym probowala na twoim miejscu, slyszalam o porodach w wodzie wiele dobrego.

Dziewczyny dzięki za kciuki. Na odpowiednim wątku się pochwalę. Jestem dziś jednak bardzo nerwowo bo całą drogę klnęłam na innych kierowców. Tragedia jakaś , jak przed okresem :)))

Bada cieszę się, że wszystko to stare toxo. To teraz nic już się z tym nie robi czy coś będziesz brać?

Indii u nas się płaci za poród w wodzie 500 zł. Długo myślałam ale z tego co słyszałam to trzeba co jakiś czas wychodzić z basenu by zmienić wodę. Nie wiem czy to prawda. Musisz poczytać coś o tym...

[video=youtube;A1syBOih5aQ]https://www.youtube.com/watch?v=A1syBOih5aQ[/video]

Cholera jechać czy nie :baffled: już 100 razy zdanie zmieniałam :-p ciągle się waham czy nie będzie to jakieś nieodpowiedzialne z drugiej strony to by był mój 3 raz na tej imprezie i wiem że mimo opinii ludzi którzy nigdy tam nie byli i pieprzą o ćpunach itp to tam pełna kultura ludzie nie po to dają tyle kasy za bilet i jadą przez całą Polskę często żeby boruty robić czy coś jadą się bawić ... mąż powiedział że do mnie decyzja należy że beze mnie nie jedzie bilety już mamy ... tak sobie myślę że najwyżej wcześniej się urwiemy jakbym źle się czuła kocyk wezmę żeby sobie usiąść bo tam pomiędzy scenami jest miejsce ...jak myślicie wiem że już pytałam ale chciałabym się upewnić nie będzie to jakieś nie odpowiedzialne ?
Swoją drogą jestem na filmiku 10:57 minuta "czaruje" haha :-p

ŻELKA - oj przestań ;-) ważne że potrafimy się dogadać mimo odmiennych zdań w takiej grupie nigdy ni będziemy jedno głośne ;-) przemyśl to jeszcze :-)

:angry: resztę z telefonu odpiszę bo zaraz zwariuje z tym moim laptopem :angry:

Indii ja chciałam ;-) ale jak przyszło co do czego to chxialam tylko łóżko nic więcej :-D :-D

Agulqa tak zawsze z mięsem czy teraz w ciąży? :-P

Jezyk my też koniecznie będziemy musieli szafę kupić w ogóle pełny remont by się przydał.:-/

Ciesze się ze wszystkie wyniki ok :-) ciekawe jak moje wyjdą

Mi nie dobrze coś dzisiaj śmierdzi mi wszystko :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry