reklama

Styczeń 2015

reklama
Aza ale masz zdecydowanie za mało dzieci. Sąsiadka poszła do pracy (na 2 tygodnie) dopiero w wieku 42 lat. Bo wcześniej rodziła:-D

A najbardziej boli to, że dzieci z takich rodzin mają małe szanse wyrwać się z tego. Jeden z chłopców jest bardzo inteligentny, ale co z tego jak niedopilnowany, do szkoły pójdzie jak mu się chce,zaczął kraść (bo skoro tata może i starsze rodzeństwo).

u nas też jest trochę takich rodzin niestety ... jedna taka "słynna" to rodziła dzieci zabierała kasę za urodzenie itp i oddawała ... zostawiała tylko te chore bo na nie więcej kasy się dostaje :-( w końcu przy jakimś porodzie (a miała tych dzieci ponad 10 na pewno ...) lekarze zrobili co powinni i ją pozbawili możliwości posiadania kolejnych dzieci do oddania ... najbardziej mi szkoda tych dzieci... jeszcze te co trafiły do adopcji to miały szczęście ale te co zostały to wiadomo co z nich wyrośnie :-(

Najbardziej mnie wkurza, że do wszystkiego liczy się dochód a nikt nie patrzy ile człowiek musi kredytów spłacać aby mieć gdzie mieszkać.

moze nasze panstwo uwaza ze mosty sa tak zajebiste ze warto mieszkac pod nimi?

Matko na TLC lecą "moje paranoję" :-o jakie ludzie mają jazdy :-P

raz to widzialam chyb a z 10min i mi wystarczylo ;) bleee

Ostatnio szwagier chciał dać wózek po siostrzenicy, bo stoi nieużywany to stwierdzili że kolor im nie odpowiada, bo oni mają dziewczynkę teraz i chcieli różowy.

dla mnie jasne jest to ze w takim razie nie potrzebuja pomocy

nieobecna ale przygoda:D Ja byłam dwa tygodnie temu na panieńskim i w szoku jestem co się wyprawia. Dwie grupki chłopaków mili kawalerski i tylko okazji szukali, aż zbyt nachalnie...aaaaa! Daj znać jak badania;)

Mi wczoraj wieczorem przeszło klucie...uffff

A przekrocz granicę dochodu o złotówkę, albo jakieś grosze i już jesteś w d*pie...

Starsza zasnęła... Od rana jest strasznie marudna, nie bardzo wiem o co jej chodzi... Mam nadzieję, że to przez pogodę. Ciągle leje albo kropi. Duszą się w 4 ścianach.

A ja dostałam "kopniaka" haha. Szał. I po meczu Niemców z Brazylią tak mi młode po macicy przejechało, że nie miałam wątpliwości. No i teraz cisza, pewnie gmera bardziej na środku :-D

nieobecna, i to mnie właśnie denerwuje, jak zapisy do przedszkola, to same samotne matki, a furami się rozbijają takimi, że głowa mała. I ja teraz drżę ze strachu, czy z tym moim ZUSem będzie wszystko ok, czy wreszcie będę miała kasę, żeby żyć normalnie i krew mnie zalewa, że pracowałam legalnie, wszystko cacy, a spać po nocach nie mogę, a ktoś idzie na łatwiznę, kombinuje i ma "za nic"...

bada m., kciuki zaciśnięte!!!

femme fatal, za sterylizacją patologii podpisuję się obiema rękami!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeść...

reklama
Nulini cóż za napad głodu :-D jakieś konkretne zachcianki?

Ja męża już 3 dni jajkiem sadzonym karmię, biedaczek. Dobrze, że dziś piątek to dostanie rybkę haha. Nie mam weny do mięsa. I zupka z kapusty się gotuje ach, co tak długo :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry