reklama

Styczeń 2015

Witam z rana ;-) Ale ponura pogoda... Ciemno, szaro, mokro...

Powodzenia na wizytach/usg!

Temat kasy widzę ciągle wraca :-D Pamiętam, jak przy pierwszej córce chciałam składać tam gdzie jestem zameldowana, to babeczka odesłała mnie do Krk bo skoro tu mieszkam, no i mogę 3 tys zgarnąć :-D ja tam zielona w temacie byłam.

Łóżko skończone. Naklęliśmy się przy tym oczywiście bo tu coś niedowiercone, tu coś obite :baffled: Młoda zasnąć nie umiała, bo poczuła wolność (z łóżeczka sama nie wychodziła).

Współczuję durnych szefów i problemów w pracy :no:

Rety ale noce idą....

reklama
nieobecna ja mowiac o kombinowaniu nie mialam na mysli przesady. w sensie uwazam, ze jesli komus sie nie przelewa to niech robi co moze by to poprawic, ale ja wiara ma po 3samochody i to nie byle jakie i tak jak mowisz widac ze siano, a zabieraja osobom ktore na prawde nie maja... tego nie popieram

Miłego dnia babeczki :-) u nas też chłodno i pochmurno,ale ja się cieszę bo nareszcie nie jest mi gorąco
Przed 16 mam być u gina z wynikami awidności,proszę o kciuki,żeby powiedział że jest dobrze :happy2:

no żesz k**** mać! mam wychodzić na badania.. a tu zamek w drzwiach się zaciął. i jestem uwięziona. czekam aż teściu przyjedzie i spróbuje z zewnątrz otworzyć a jak nie to do ślusarza a badania przepadną ;(

Uuuuu to się porobiło... Pamiętam, jak zacięły się drzwi w pokoju. Dobrze, że był mąż, balkon i otwarte okno w kuchni przy balkonie... :no:
Mam nadzieję, że się szybko uwolnisz....

Nieobecna haha jakie podejście do kawalerskiego :-D i ściskam mocno kciuki za wizytę ;-)

Ja uważam że trzeba doic państwo jak się da na lewo udaje się ogarnąć "pomoc" a jak byłam w takiej sytuacji ze poszłam po pomoc jako samotna matka bez mieszkania i pracy to jedyne co mi zaproponowali to szukać miejsca w domu samotnej matki co też nie było takie oczywiste że miejsce się dostanie... Mamy chory kraj i tyle jak jest prawdziwa bieda to się nic nie należy.

Musze ten filmik obejrzeć wczoraj komp odmówił posłuszeństwa

Ja w czwartek ten posiew robiłam myślałam że jak zawsze następnego dnia wyniki będą a tu do 7 dni nawet :-/ i dupa a w poniedziałek wizyta i lekarz miał coś z tym działać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry