reklama

Styczeń 2015

reklama
W mops zasiłek dla samotnej matki należy się jedynie jeżeli ojciec dziecka jest nieznany lub nie żyje.
W innym przypadku taki zasiłek się nie należy, bo jeżeli jest ojciec to są i alimenty.

tasia na zwykle sie zalapie, to wiem. na mops jednak nie licze ;) jestem samotna na papierku, nie popieram korzystania z zasilkow a zycia we dwojka. chociaz nie mowie ze gdyby mnie nie przypililo nie skusilabym sie i na taka pomoc

Tasia, spoko, mam pełno przykładów wokół, gdzie zarabiają duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej, a i tak ciągną zasiłki "bo trzeba skubać państwo" :baffled::baffled::baffled:

Jezu czy wy też tyle sikacie ? :baffled: co 10 min do kibla latam i faktycznie sikam nie to że po kropelce a wcale nie pije :dry:

Kurcze ja teraz na zasiłek z mopsu się nie łapałam ... mam nadzieje że uda się wyrwać dwa becikowe :dry: to jest chore że biorą pod uwagę poprzedzający rok skoro mi są potrzebne pieniądze na ten rok akurat bo się sytuacja za przeproszeniem s*******iła i nie ma za co żyć :sorry2:

reklama
Wróciliśmy za zakupów...tak mnie kłuje w macicy czy pachwinie (ciężko stwierdzić), że chodzić nie mogłam, czasami nawet stać...mam nadzieję, że zaraz przejdzie, bo oszaleję z niepokoju!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry