Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz na początku czułam chłopca, ale chyba jednak będzie dziewuszka, totalnie mam mieszane odczucia w tej ciąży 

też na początku myślałam że chłopiec ale coraz bardziej mam wrażenie że jednak dziewczynka ;-)
a głowę muszę umyć już wczoraj powinnam ale też ciepłej wody nie miałam dopiero na wieczór włączyli to stwierdziłam że na noc nie będę myła tylko rano no i mam 
A przecież uwielbiam! 

a później przestawiło mi się na dziewczynkę
testy mi wychodzą na dziewczynkę no nic zobaczymy ;-) trzeba jeszcze trochę poczekać chociaż tydzień za tygodniem tak leci że nie ogarniam
zaraz rodzić będę
ale nie wiem jak bo na żadne ketchupy majonezy itp patrzeć nie mogę 
A ja w ogóle macierzyńskiego mieć nie będę. Nie chce nawet myślec co bedzie za kilka miesięcy.
Nie przedłużyli mi umowy w pracy. Gdybym na dzień 31 maja była po 12 tyg, to wtedy ona automatycznie przedłuża mi sie do czasu porodu. No ale niestety. Póki co jestem na zasiłku chorobowym do czasu porodu.
Zastanawia mnie to głupie prawo, bo co za różnica czy jestem w 7 czy w 12 tyg. Ciaza to ciaza.
co do przychodni to jakas masakra. ja tez nigdy nie mam RMUa z pracy i zawsze jakies wonty. ehh same problemy. nie dosc ze placisz to jeszcze im w D**** zle ;/Co do naszej polityki prorodzinnej to tragedia jakaś. Z tymi umowami to też masakra. Brak słów na to wszystko ale dzieci mamy rodzić bo kto będzie na emerytury robić?
Jeśli chodzi o becikowe to u nas dostajemy dwa. Jedno należy się każdemu bez wzgledu na zarobki, a drugie właśnie liczone od dochodu.
Frytki właśnie mam domowej roboty, z ziemniaczków, we frytkownicy, z keczuuuupkiem, aż pływać będą