reklama

Styczeń 2015

femme, cudeńko!

nieobecna, ja pospałam 40 minut z przerwami, ale od razu usypiałam :-p

Chyba u mnie ciśnienie leci na łeb na szyję, bo czuję się właśnie śnięta, masakra, a we łbie mi się tak kręci, że boję się wstać...

reklama
Ogólnie ciśnienie jest dziś dość niskie (przynajmniej u mnie) i też czuję się słabo. Chyba się zbiera na burzę, ale możliwe, że przejdzie bokiem... Wieje dość mocno.. Zdrzemnęłabym się, ale jak na złość młode szaleją. Pozostaje mi nadzieja, że bez popołudniowego spania wcześniej padną.

nulini a ja polecam termos z podgrzewaczem Philips Avent - na wyprawy i wakacje do podgrzewania słoiczków z zupką zdał egzamin Philips Avent Podgrzewacz Z Termosem Scf256/00 - Ceneo.pl

mcpearl
miałam przy córci ten otulacz mothercare. Warto. Używałam go już w szpitalu po narodzinach. Niestety jest mały i długo nie wystarcza. Po kilku praniach mechaci się, ale rzepy dobrze trzymają więc polecam;)

nieobecna też mam kartę z limitem 2500zł więc nie mogę zadłużyć się jakoś specjalnie co mi odpowiada. Spłacam również jak ty i wtedy nie mam odsetek;) Kredyt mam na 25 lat, ale zostało jeszcze tylko 19;)

Poza tym zero objawów ciąży w dalszym ciągu;) Nawet specjalnych zachcianek brak. Tylko brzuch widać!

Megami, matko, niech u mnie idzie bokiem, bo mi się nie chce basenu przykrywać :sorry:

bada m.,
zgrzeszyłaś :confused2: I skąd ja mam teraz bitą śmietanę natrzepać...

kasiekz, o, też dobre, wrzuć to na wątek zakupowy, może być lepsza opcja, niż elektryczny :-D Ale czy jak się do tego termosu wrzuci butelkę np. na kilka godzin, to czy mleko nie jest za gorące? Bo w elektrycznym kusi to, że można ustawić konkretną temperaturę i np. w nocy grzać cały czas mleko... No to u mnie przebieg ciąży podobny, tylko brzucha brak :rofl2:

reklama
nulini woda w nim jest bardzo długo gorąca, bo zawsze na drugi dzień;) Moja była na cycu, ale na noc jadła kaszę i miałam zawsze gorącą wodę do zrobienia kaszy;) Słoik z zupką szybko podgrzewa. Możesz całą noc trzymać w tym gorącą wodę (lub wlewasz trochę chłodniejszą) i masz w nocy gotową do zrobienia mleka dziecku bez zbędnego podgrzewania itd. Gotowe mleko podgrzewa dokładnie wg załączonej instrukcji/ściągi - ok. 2-3min. Zajmuje mało miejsca na wypady w torebce;) I nie tylko moje zdanie, na google same pozytywy;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry