reklama

Styczeń 2015

Uff, zdążyłam się wygrzać na słonku, bo już chmur nawiało :-D

Mnie pobolewał brzuch na basenie, jak się chciałam szybciej przepłynąć...

reklama
Ehh tak ładnie było, a teraz mamy oberwanie chmury...
Po prostu masakra, a moje dzieci w letnich ciuszkach do p-kola poszły.
Mam nadzieję, że to szybko przejdzie

U nas też już słoneczko wyszło.
Mieliśmy chwilowe oberwanie chmury z lekkimi grzmotami.
Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty u lekarza, oby z dzidziusiem było wszystko dobrze.

Ja też dzisiaj mam wizytę :-D i zaniki pamięci :-P u mnie normalnie jest z pamięcią problem to teraz to już w ogóle jest masakra
Byłam na mieście w końcu kupiłam sobie podkład bo dwa miesiące bez chodziłam :-P no i oczywiście musiałam do lumpkow zajrzeć... Boże dziewczyny jakie piękne rzeczy! I ile tego! jak będziecie czegoś potrzebować piszcie to będę wam wysyłać :-P tylu sobie rzeczy dzisiaj odmowilam ale jednej nie mogłam :-D takie to milutkie i słodkie ze nie dałam rady się oprzeć :-D

Załączniki

• 1405343098218.jpg
    1405343098218.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 45
Aaaaale ciepło! U nas 32 stopnie w cieniu! :) Pospalam 45 minut, wieczorem będę Was nadrabiać bo Młody maliny zobaczył i już się drze ;) A zaraz biorę go na rower (on będzie jeździł, ja tylko pchała) ;)

reklama
Doczytalam do konca. U nas dzisiaj skwar I czuje sie jakaas taka jakby ze mnie ktos powietrze spuscil.
My many romans z bankiem na 20 lat, chcemy teraz kupic dom I przenuesc kredyt na niwa nieruchomosc. Musimy sue z tym uwinac jak najszybcuej, bo w sumie Nie wiem, jak dlugo jeszcze Bede miec prace. Poki co gram na zwloje na chorobowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry