reklama

Styczeń 2015

Alecta sesja brzuszkowa :-P co miesiąc będę jeździć żeby później jedno z tego skleic coś tego typu w studiu i plenerze :-) z Niną może ostatni etap juz z maleństwem uda mi się K wyciągnąć :-P
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2013/10/487965_10151419959081112_149995851_n.jpg

Ja mam sesje darmowe wiec mogę zaszaleć ;-) maluchowi juz sama będę robić :-)

Alecta ty z tą rwą do pracy chodzisz?! :-o weź kobieto sobie zwolnienie bo się zajedziesz :-(

reklama
alecta, ostatni raz tak wcześnie wstawałam w 2012r, jak pracowałam od 8 rano :-D

nieobecna,
ja właśnie miałam termos, ale lipny, badziewny, bardzo słabo mi temperaturę trzymał... A sama przejściówka do auta, żeby się dało normalną wtyczkę wetknąć, kosztuje nawet i 200zł na Allegro, bardziej opłaca się kupić nowy podgrzewacz właśnie 2w1 do domu i auta :tak:

Jeszcze nie ma 9 rano a u nas już 23 stopnie w cieniu :) Zapowiada się piękny dzień! :) A do tego obiadu gotować nie muszę, bo został od wczoraj, pranie powieszone :) Mąż dzwonił zachwycony bo znalazł w torbie wielką pakę ciasta więc ekipę poczęstuje (co niedzielę piekę ciasto ale teraz mieliśmy gości więc upiekłam dwa i duuuuużo zostało) :)

Muszę się wybrać na zakupy, bo dalej nie ma się w co ubrać na wesele, a najbliższe za niecałe 2 tygodnie. A brzuchol jeszcze jakoś tak dziwnie wygląda w tych ciążowych. :)

Nulini - ja kupuję termos z Fjord Nansen - mam już dwa (ale litrowe) i super trzymają ciepło. Może nie są najtańsze.. ale to jest coś co się wykorzysta. :)

Femme to widzę, że będę miała z kim tu o fotografii pogadać :)
Czym robisz zdjęcia?
Chętnie poszłabym już na zwolnienie, ale szkoda mi koleżanki samej w salonie zostawiać.
Koledze dziecko się urodziło i chce kilka dni urlopu wziąć, a tak nasz głupi szef na pewno go do pracy ściągnie

Witam i ja z rana. Ale źle spałam :( do 2:30 nie mogłam zasnąć, jakaś taka niespokojna byłam, zesttesowana czymś, a pobudka o 7:15 wiec padam na twarz :(

nieobecna współczuję ząbkowania u Oli zęby poszły szybko, zaczęły wychodzić jak miała 3 miesiące i zanim miała rok były już wszystkie, za to np mój brat ewenent zaczął zabkowac jak miał 1 rok i 3 miesiące, co moja mama z nim przechodziła to zgroza bo dziąsła juz twarde a tu zęby się wybijają się navierpialo jedno i drugie

Nulini ja miałam super termos normalnie musiałam wlewać wodę w temperaturze do podania bo tak jak wlewalam o 21 tak o 6 rano miał dokładnie taką samą temp!!! Nic ciepła nie uciekało, ale niestety mój bezmózgi mąż zostawił go nad jeziorem i tyle go widziałam :(

nieobecna tak jak ja prawie codziennie coś piekę tak w ciąży Dżizas nie idzie mi w ogóle, a takie cuda na kiju tworzę normalnie że rodzina zjada wszystko w jeden wieczór tak teraz nic mi nie idzie z ola miałam to samo na 9 miesięcy zrezygnowałam z pieczenia i tworzenia słodkości bo połowa szła do wywalenia ;P

reklama
Doggi, mojemu pierwsz zęby wyszły jak zaczynał 4 miesiąc, więc też dość wcześnie. Teraz ma już wszystkie 1, 2, 4 no i wychodzą te 3. Tak więc potem jeszcze tylko 5 i mamy komplet. :) Ale strasznie boleśnie przechodzi ząbkowanie, czasem bez ibuprofenu się nie obejdzie. Ale głównie psikam mu smoczek/buzię tantum verde i pomaga.

Przy Antku nie wpadłam na to by kupić termos (co ja się nakombinowałam by mieć przy sobie zawsze ciepłą wodę!) ale teraz poród zimą więc musi być na wyposażeniu. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry