reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny chętnie się z Wami zamienię na te upały bo mnie wykańczają, wolę się cieplej ubrać (bo też w sumie jestem zmarzlak) ale samopoczucie mam o niebo lepsze jak jest chłodniej. Ale Wam jak najbardziej życzę, skoro chcecie
:-p
bada
widzę, że Ty podobnie odczuwasz :tak:

Doggi u nas było przez ostatnie dni ok. 30 stopni i nie było czym oddychać, temperatura w domu dochodziła do 28 stopni i nie miałam gdzie się skryć bo nie mamy piwnicy :-p a zapowiadają jeszcze więcej :no:

agulqa ja ogólnie teraz już lepiej się czuję, mimo, że cały czas biorę te wszystkie leki - mniej mdłości itp. Zauważyłam, że gorzej mi właśnie przez ten skwar ijak zmienia się pogoda, wtedy z kolei boli mnie głowa.

A z nowych dolegliwości doszła mi zgaga, ale na razie do wytrzymania...

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini my mamy za daleko do Maca ale słodycze nie wzbudzają mojego zachwytu w ciąży także może po porodzie spróbuję :-p chyba, że to sezonowe...

No właśnie chyba tylko na lato :-(
A jak Ci za gorąco, to zapraszam do Częstochowy - letnie dni w tym roku na palcach ręki policzę! :wściekła/y:
Wściekam się jak nie wiem, bo lato KOCHAM, a tu wiecznie chmury, deszcz, zimno, pizga, masakra!!! :wściekła/y:

agulqa,
ja aż z ciekawości na Allegro poszukałam podgrzewaczy, bo i mnie się przyda, ale kupię od razu taki z wtyczką do auta, bardzo nam to życie ułatwi, wiem z doświadczenia po Tosi ;-)

jezyk
, ja słodkie lubię, ale żeby od razu zabijać, to nie, z Tosią tak miałam, a teraz wszystko mi podchodzi :-D

Nie slyszalam o tum nigdy. Jak bede kiedys we wrocku tp sie skusze. O krasnalach tez nic nie wiem?:-( ja w upaly siedze w domu, ale tez wole jak troche chlodnuej. Cieplo, moga byc krotkie spodrnki ale bez przesady ;-)

Doggi w Borach Tucholskich. Wiem jak było na południu, bo właśnie moja mama wróciła stamtąd z wycieczki ;-)u nas można było umrzeć i zapowiada się ciąg dalszy, nieeee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry