reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini my mamy za daleko do Maca ale słodycze nie wzbudzają mojego zachwytu w ciąży także może po porodzie spróbuję :-p chyba, że to sezonowe...

Widziałam prognozę pogody na cały tydzień i chyba zwariuję, znowu mają wrócić upały, a ja wtedy czuję się tragicznie :-( jestem jak wypluta i duszno mi. Zabijecie mnie ale marzę o jesieni :sorry: bo z lata i tak nie korzystam właściwie a wolę jak na dworze jest chłodniej

emilchen grzeszysz! Ja z utęsknieniem wyglądam upałów u nas było dziś 24 stopnie a ja w kurtce bo mi zimno. Mi jest zawsze za zimno tak szczerze mówiąc a zimą to ja umieram i dużo dużo biegam na bieżni na rozgrzanie

Doggi my dziś 25 krasnoludków znaleźliśmy a jest ich 297 :)))) Co do tego pokoju to nie znam i nawet nic na necie nie mogę znaleźć. Sąsiadka mówi, że słyszała w telewizji ale ja nic nie wiem. Widzisz, wiesz więcej niż ja hehe :))))

Nulini ja nie moalam okazji probowac. Zawszw biore z lionem i polewa toffi. Co do podgrzewacza jeat jakas opcja, ale.... no wlasnie. W wiekszosci bede brac bobasa ze soba. Rzadko kiedy z kims zostawiac wiec szkoda troche kasy. Tym bardziej ze mama Ł nie odpuszcza wyjazdu do pracy za granice, coraz czesciej o tym slysze, wrecz codziennie no wiec dzidzi pewnie bedzie albo w zlobku albo z nami

Emilchen nie wiem jak Ty, ja dzis nie wzielam rano witamin. Na prawde mega dobrze soe czulam. Teraz wiem ze glownie one meczyly mnie cale dnie

Emilchen popieram z tymi upałami,zdecydowanie 25 stopni to max
Mąż u mnie jest za Niemcami,a ja za Argentyną
I powtarzam się ,ale słodkie zdecydowanie NIE

AZA do Wrocławia mam blisko i moja szwagierka tu mieszka wiec wiem ci nieco, a o tym pokoju mówiła mi koleżanka z poznania bo był tam jej mąż z bratem i siostrami i byli zachwyceni, ale za nic nie pamiętam jak to się nazywa :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry