reklama

Styczeń 2015

Hej, ja na nogach od 5:45, moje dziecko nie ma litosci... U nas spanie do 7 to rzadkosc i mega luksus niestety.

Taki podgrzewacz do auta fajna sprawa! Ja mialam taki najtanszy ale w sumie wiekszosc piersia karmilam i mimo wielu podrozy to tylko raz skorzystalam z niego do podgrzania sloiczka. A tak to tez w termosie wode bralam.

Dziewczyny udanych wizyt, ja zmykam na spacer :)

reklama
miłego dnia ciężaróweczki :-)
źle spałam,więc usypiam na siedząco :-po 7:30 kochający mąż wysłał esa-miłego dnia :happy: i koniec spania,u mnie pogoda na razie bez upału 25 stopni
ja jestem szczęśliwą posiadaczką podgrzewacza Canpol Babies
agulqa,gochson,Hexanka,gabi udanych wizyt :happy:

Alecta niestety finanse nie pozwalają na szaleństwo jeśli chodzi o sprzęt man tylko canona 450 obiektyk 50mm 1.8 bo ja portrety kocham i zepsutego kita :-P no ale ja na poziomie amatorskim póki co, uwielbiam to i mam nadzieje kiedyś hobby zamienić w pracę póki co pykam fotki na urodzinkach robie fotoksiazki itp ;-)

Doggi to tak jak ja pół nocy spać nie mogłam Teraz zdycham

Nieobecna współczuję ząbkowania :-/

Hej dziewczyny;)
Ja tam dziś spać mogłam, ale Fi nie bardzo więc pozamiatane;)
U nas ząbki też zaczęły wyłazić koło 4 miesiąca, teraz mamy dokładnie pół, chwilka przerwy i pewnie znów się zacznie, bo dziąsło podpuchnięte. Ale u nas w miarę łagodnie to idzie. Czasem zaboli, to jest trochę kwiku.

Miłego dnia i udanych wizyt.

Mnie coś przez weekend brzuch pobolewał, tak jakby mnie coś kopało, ale to jeszcze chyba za wcześnie na kopniaki więc się zaniepokoiłam, ale dziś już czuję tylko zwykłe pływanie. Jak by wróciło, to pewnie pognam do lekarza.

Cześć dziewczyny.
Fingers krossed za dzisiejsze wizyty.
Ja dzisiaj spałam jak kamień. Mój m ze mną oglądał mecz do końca i aż mi go zal było bo wstaje po 4. Młody miłościwy wstał o 8 ale poszedł się bawić jeszcze do siebie do pokoju i tak wstałam przed 9. Będzie mi brakować tego długaśnego leżakowania...pamiętam jak to było przy Mikołaju, w nocy co 1,5 godziny na nogi. Oczy to tak mi się kleiły. Ale jestem też o trochę mądrzejsza i wiem np. że mu na początku za zimno było. Matka jak to matka, naczytała się, że dziecka nie można przegrzewać by nie skończyło się śmiercią łóżeczkową...mam już dla maleństwa kupiony taki specjalny otulacz od motherhood. Coś w tym stylu: MOTHERHOOD OTULACZ zawijak zamiast rożek WZORY (4346251366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kupiłam razem z poduchą do spania :)

bada.m u nas to jest tak ze jak stary wstaje to ja już ze 2h na nogach jestem ;) wiec jak napisał byłam w pełni rozbudzona ale krew mnie zalewa jak ja wstaje o 7 a ten się obraca na drugi bok i ledwo się przebudza żeby dać buziaczka mi i Oli na miłego dnia :/

Filipiamama to ja wczoraj jak gwałtownie wstałam z lezanki mojej to mnie mega skurcz złapał w podbrzuszu i w pachwinie. Stwierdziłam ze chyba trzeba po mału zacząć się oszczędzać :( koniec wariactwa, biegów skoków i tańców szalonych :(

McPearl to mojej wiecznie gorąco było i jest, po tatusiu, ja trzęsę się z zimna a ta aż spocona ;)

Doggi, też doszłam do takiego wniosku. Z Filipem to przyszło jakoś tak stopniowo, a teraz brzuch wyrósł znienacka i ciężko się przestawić. Też byłam w sobotę z małym na sali zabaw i gwałtownie chciałam za nim wskoczyć do basenu z kulkami i zakuło dołem brzucha i między nogami jakby mi kości miały się rozjechać.

reklama
Filipiamama dokładnie to samo uczucie miałam :/ z Olą mimo że wszystko mnie bolało i złe się czułam to jakoś tak inaczej dopiero w 7 miesiącu czułam takie dziwne rzeczy i wtedy musiałam się przestawić na pudla kanapowego a tym razem już teraz czuję to ze pora się wyciszyć. Jednak 4 lata różnicy u mnie w moim organizmie zrobiło różnice :/ no cóż byle do stycznia :)

Acha mamuśki leżące, wyslijcie swoich dziadów do sklepu żeby kupili wam leżaki takie które jak się oprzeć to się przechyla, mnie daje straszna ulgę jest tak wyprofilowany ze na plecy idealnie i na te moje kości bolące idealne, i nawet jsk mnie brzuch pobolewa jest mi na nim idealnie, zastanawiam się czy nie spać na nim nawet :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry