reklama

Styczeń 2015

reklama
ja zawsze smażę duuuużo naleśników jednego dnia, wtedy mamy na obiad na słodko. a to co zostanie, to robię na drugi dzień - albo ze szpinakiem i serem feta zapiekane w sosie beszamelowym albo krokiety z żółtym serem i pieczarkami.:) mniam!

Aaaaa!!! Blagam powiedzcie ze z tymi urzedami to jakis zart ;-) mamusie ktore macie dzidziusie moze napiszecie dla swoich kolezanek pierworodek CO TRZEBA ZALATWIC zaraz po porodzie. Dla mnie to jakas czarna magia.

My tez bez slubu to bedziemy latac jak osioły ;-)

Nulini ciezko dogodzic kobiecie w ciazy ;-) mnie naszla ochota na gofry takie prawdziwe znad morza z bita smietana i gota owocow!!!

A do unezpieczenia to sie dopisuje jakos czy jak? W nfz sie zglasza czy u pracodawcy by dopisal? Boziu, toż to istna masakra.

A ja ze tak zapytam co nazywacie krokietami?:-P nalesniki z miesem w srodku?

agulqa_b ja nigdzie nie latałam mój mąż wszystko załatwił w jedno przedpołudnie

U mnie krokiety głównie z pieczarkami, porem i żółtym serem zawiiete i w panierce ale z mięsem tez ;) ale wole z pieczarkami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ubezpieczenie zgłaszasz w pracy. A po porodzie to do urzędu zgłosić dziecko. Nie jestem pewna, ale jak nie jesteście małżeństwem, to chyba musicie być oboje. U nas mąż sam załatwiał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry