Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Megami - my na śląsku do lekarza idziemy z kartą, która wygląda jak kredytowa - dzięki niej w ewuś widać, czy jesteśmy ubezpieczone, z systemu drukują się recepty z danymi itp.
Agulqa spokojnie, będziemy wszystko razem przechodzić ))) Mój mąż wiem, że był w USC i za becikowym tylko. Co do pracy to ja chyba później dowiozłam akt urodzenia dziecka. Pesel dziecka na pewno potrzebny był do becikowego a teraz to od stycznia jeszcze zaświadczenie od pracodawcy i skarbówki więc o wiele więcej latania. Na to jednak jest sporo czasu więc na spokojnie się pozałatwia.
Indii idź i wymień tą plombę, zakażenie 100 razy gorsze dla organizmu.
Czytam wlasnie w internecine na ten temat I podobno te ploby amalgamatowe wlasnie podczas zakladania czy wymiany wydzielaja najwiecej rteci ta plomba jest juz stara jak swiat, nigdy nie mialam z nia problemu a tu nagle w ciazy jak na zlosc sie musiala wykruszyc. Zwariuje przez to
Indi to szalona jesteś ze się wykruszyla ja poszłam do dentysty żeby mi wymieniła bo hak się uśmiechała było ja widać i ona taka twarda ze jej wywiercic nie mogła