reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami - my na śląsku do lekarza idziemy z kartą, która wygląda jak kredytowa - dzięki niej w ewuś widać, czy jesteśmy ubezpieczone, z systemu drukują się recepty z danymi itp. :)

Agulqa spokojnie, będziemy wszystko razem przechodzić :)))) Mój mąż wiem, że był w USC i za becikowym tylko. Co do pracy to ja chyba później dowiozłam akt urodzenia dziecka. Pesel dziecka na pewno potrzebny był do becikowego a teraz to od stycznia jeszcze zaświadczenie od pracodawcy i skarbówki więc o wiele więcej latania. Na to jednak jest sporo czasu więc na spokojnie się pozałatwia.

Indii idź i wymień tą plombę, zakażenie 100 razy gorsze dla organizmu.

Czytam wlasnie w internecine na ten temat I podobno te ploby amalgamatowe wlasnie podczas zakladania czy wymiany wydzielaja najwiecej rteci :( ta plomba jest juz stara jak swiat, nigdy nie mialam z nia problemu a tu nagle w ciazy jak na zlosc sie musiala wykruszyc. Zwariuje przez to :(

Stany zapalne na prawdę mogą być groźne. Nie ma na co czekać, szczególnie gdy boli. Wymienią raz dwa i założą piękną, nową i bezpieczną!

reklama
Indi to szalona jesteś ze się wykruszyla ja poszłam do dentysty żeby mi wymieniła bo hak się uśmiechała było ja widać i ona taka twarda ze jej wywiercic nie mogła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry