• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
aza oki wrzucę wieczorkiem;)

Spadam do wulkanizatora, bo chcieliśmy w weekend podskoczyć nad jakieś jeziora, a mój chłop wjechał wczoraj w dziurę i gumę złapał, a zapasówka jakaś nie teges (o ile nie wykrzywił czegoś).

miłego dnia laski

Miłego dnia :-)
20 minut was nadrabiałam,bo śpioch ze mnie okropny ostatnio , wstałam i co 3 dzień mnie głowa napierdziela, w żadnej ciąży tak źle się nie czułam i cierpią na tym moje dzieci bo co to za wakacje ze zdychającą matką
Agus była wczoraj aktywna coś koło 17:30 i chyba sprawdził się najgorszy scenariusz bo raczej by się odezwała gdyby było inaczej
Doggi podziwiam za siły na takie wielkie gotowanie

Femme wakacje pod namiotem mają sówj urok. Szczególnie dla dzieci

Bada współczuję złego samopoczucia. Dobrze że Twoi Chłopcy już tacy bardziej samoobsługowi

Doggi
moja córcia na razie wyciera co sama rozleje i przyniesie to o co się ją poprosi. Płyn do szyb to bardzo by chciała.... zjeść;-)

Tez zapraszam do mnie jak bedziecie na wakacjach w okolicach Waładysławowa czy Wejherowa :-)
agulqa_b no to fakt kasuja za wszystko.. dzis odwoli mi wizyte, ale i tak musze isc po zwolnienie wiec planuje wcisnac sie do jakiegos panstwowego, bo tak jakos sie boje i chcialbym sprawdzic czy z malenstwem jest ok.. mam nadzieje ze sie uda :-)

Ostatnia edycja:
Femme myślę, że Ciebie też gdzieś się upcha w kalendarzu :) Co do namiotu to ja bardzo lubię. Też myśleliśmy a boję się, że będzie padać. Tak na 3 dni to nawet bym się nie zastanawiała :)

Bada bidulko. Amolem smarowalaś? Mi pomaga.

KasiekZ gdzie chcecie jechać nad jeziorko? My w niedzielę chcemy sprawdzić Stradomię Wierzchnią.

Aob zazdroszczę plaży tak blisko. To jak nie znajdziemy noclegu to wpadamy hehe :ppppppp

Ostatnia edycja:
AZA tak jak to zawsze jest ze chce ie to czego sie nie ma :-) a co do nocelgu to co by sie tu wykombinowalo:-)
agulaqa u nas tez dlugo, ale z racji ze mialam miec dzis wizyte to powiedzialy ze moge przyjsc i jak sie upre to mnie kto przyjmie, a ja sie chyba upre:tak: zobacze zreszta ktora pielegniara bedzie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry