• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

A ja tak zmienię temat:

Zauważyłyście, że żadna nie spodziewa się bliźniąt? Pamiętam, że na kwietniówkach2013 miałyśmy 2 pary bliźniaków:-)

Może jeszcze się jakieś objawią, albo dołączą.

reklama
Tasia jakież to zauważyłam ja też!!! Wczoraj o tym myślałam, u nas na czerwcu były aż trzy pary bliźniąt!!! Może się dołączą ja do czerwca dołączyła się jakoś w 16 tyg ciąży dopiero wiec może się pojawią jakieś rodzynki bliźniacze :)

Agulqa ja na taki numer z "Gratisem" się nie piszę. Dominika niewiele starsza, czyli miałabym prawie trojaczki. Ale w Twoim przypadku zastanowiłabym się. Byłaby dwójeczka za jednym zamachem:-D

aza my odwiedzaliśmy tylko pobliski Mietków, bo tam też plaża z piaskiem, ale coraz większy syf i odpuszcamy. Dwa lata temu byliśmy w zielonogórskim nad pięknym czystym jeziorkiem w lesie. A ta Stradomia blisko!!! Super, a słyszałaś jakieś opinie o tym miejscu, bo mnie zainteresowałaś?:) Mój mąż wymyślił teraz na weekend Lgiń (j. lgińskio), bo jego kumpel tam jeździ i zachwala. No, ale trochę kawał drogi.

A w Biedronce ciuchy ciążowe. Świetne szare dresy;)

Ostatnia edycja:
Już wrocilam z cytologii i wizyty kontrolnej młodego, także czekam na męża co by się nim nacieszyć na 2 tygodnie :-D
Turcja..ech. ..trochę czasu tam kiedyś spędziłam, fajne wspomnienia zostały. ..
Zaraz się tu spora ekipa mad morze zrobi :-D:-D
Faktycznie bliźniaków brak...

Agulqa aaa no tak to nie ma sensu jak niedawno miałaś ;-)

Tasia no na pewno szczególnie ze Nina jeszcze pod namiotem nie spała ;-)

Aob66 a ty mi gdzieś umknelas :-D długo z nami jesteś? :-P widzę ze chyba z moich okolic jesteś ;-)

Tasia na objawienie to chyba już za późno :-D ja też o tym na początku myślałam jak tu dołączyłam ;-)

Idę sobie walnąć kawę mrożona z lodami :-D szkoda ze bitej śmietany nie mam :-/

Która tu na kadrowych sprawach się znała bo pytanie mam:D Jestem na wychowawczym. Od 30 lipca mam już stawić się do pracy i planowałam zanieść po prostu l4. Ale mój gin jest na urlopie i będzie dopiero 31 - czy mogę zanieść zwolnienie 31 lipca (dzień później)? Oczywiście będzie na nim napisane, że zwolnienie lekarskie od 30.07. Tylko czy nie będę musiała pracować tego 30.07?

reklama
kasiekz siostra mi już sprezentowała właśnie szare ciazowe spodnie dresowe z biedrony i powiem Ci ze sa super:-) na wieczorki albo chlodniejsze dni jak dla mnie narazie tylko ONE:-)

femme fatal no jestem na forum dopiero od wczoraj, wiec dopiero sie zadomawiam i poznaje :-) no tak możemy byc nawet sasiadkami heh:-D a mozna wiedziec skad Ty jestes chociaz mniej wiecej?

masz czas na przyniesienie zwolnienia do 7 dni, tylko poinforowac trzeba :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry