agulqa - ja policzyłam tylko kilka rachunków, które muszą być opłacone na początku miesiąca - nawet 1300 kredytu za mieszkanie jeszcze nie zapłaciłam, więc tego jest dużo więcej :/
Niestety nie mam gdzie wracać - muszę szukać pracy. Ale od września otwierają nowe grupy w żłobku i przedszkolu (mam nadzieję, że Młodego już przyjmą), więc nie ma innej opcji bym w tym czasie nie wróciła do pracy. Chyba, że znajdę coś wcześniej - wtedy trzeba będzie kombinować, ale na późniejszy powrót nie mogę sobie pozwolić. Z jednej wypłaty ciężko wyżyć.
Agulqa - Tobie do macierzyńskiego dojdzie jeszcze urlop z 2014 i 2015 roku, więc będziesz miała dodatkowe 2 miesiące z dzieckiem

U mnie nie było opcji 80% - macierzyński roczny zatwirdzili w marcu a ja urodziłam na początku kwietnia (należałam do tych co ściskały nogi i się stresowały co będzie)

więc to wszystko było jeszcze w powijakach...
kasiekz - uwielbiam takiego kurczaka!

Tylko ja nie ubijam, daję całe piersi na patelnię grillową, po obróceniu kładę plasterek pomidora i mozarelli - zapiekam jeszcze w piekarniku jeżeli grubsza pierś. Pychota!
kasiekz - nie strasz, bo aż się boję, że i u mnie tak będzie! a MUSZĘ wrócić do pracy.
agulqa - wychowawczy masz bezpłatny, jedynie masz odprowadzane składki.
karpanna - jeszcze niespełna 2 godziny i wszystko się wyjaśni!