reklama

Styczeń 2015

sprite witaj!

U nas też leje, właściwie cały czas, raz mocniej raz słabiej. Wzięłam młode zapakowałam w przeciwdeszczowe i na zakupy, bo nie miałam już pomysłu na obiad. Będzie leczo, a wieczorkiem jeszcze kurczak z ryżem. Obżarłam się teraz dwoma pączkami :zawstydzona/y: A co mi tam :-D

Co do wychowawczego to chyba jest jakiś dodatek do rodzinnego, ale to wiadomo, dany poziom dochodów musi być.

kasiekz no dzieci są różne, ale na pewno córa wyrośnie z tego w swoim czasie. Nie ma co jej stresować ;-)

Elutka daj mu ściereczkę, niech sprząta z Tobą :-D

Ale mi się nic nie chce.................... Na szczęście starsza zajęta wycinaniem i przyklejaniem, więc jest luz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nowoprzybyłe - Sprite i Karpanna :-)
Karpanna brak mi słów co do zachowania lekarki, trudno sobie wyobrazić, co od wczoraj przeżywasz... ale trzymam kciuki i już za parę godzin wszystko na pewno się wyjaśni :-) nic dziwnego, że nie pomyślałaś, żeby dopytać - kiedy człowiek jest w szoku to myślenie niestety najczęściej ustaje.... co do Twojego wieku to myślę, że nie masz sie czym martwić - znam wiele kobiet po 40, które bezproblemowo donosiły ciąże i urodziły zdrowe dzieciaczki :-)
ja mam wizytę w przyszłą środę i już zaczynam odczuwać lekki stres... no może wcale nie taki lekki ;-)

Dziewczyny, widzę, że większość z Was albo planuje niebawem albo już na l4 - naprawdę nikt nie zamierza jak ja pracować do oporu? ;-)

Ostatnia edycja:
AZA u mnie ten kręgosłup to rodzinne jak anemia nic się nievporadzi taki mój urok i pozavrym gadałam z koleżanką (ma termin miesiąc po mnie) i mówi że ma to samo i jej lekarz powiedział ze kobiety o drobnej budowie z wąskimi biodrami takie historie przeżywają a ze ja duza nie jestem biodra mam bardzo wąskie i Ola to samo to teraz nas wszystko boli

karpanna chyba tak nie jest, bo jak byłam na prenatalnych w 12-13 tyg to ewidentnie lekarz powiedział ze ŁOŻYSKO na przedniej ścianie. Mi się wydaje ze to musi być pomyłka bo bez łożyska dziecko nie funkcjonuje a jak pisałaś twoje ma się dobrze

bada masakra z tym zwolnieniem, mnie na każdej wizycie pyta czy wypisać zwolnienie (mimo że pracuje w domu :P)

nieobecna wiem wiem wczoraj o tym myślałam ale z tel nie wszydtko mogę zrobić a komputer wciąż ma jakiś kłopot ze sobą :(

Sprite witaj, dolaczaj :) styczeń wita z otwartymi ramionami :)

jezyk u nas od rana prawie bez przerwy leje :/

bada u mnie na obiad schab w glazurze miodowo pomarańczowej :) juz się nie mogę doczekać ;)

AZA kurcze spaghetti to jest myśl, jutro musze zrobić omnomnom

nieobecna kocham house codziennie oglądam ale dziś musiałam odpuścić bo mąż sal mi misję przywiózł mi kawał materiału i miałam mu zasłonę/kotare wyczarować do sushi house bo zdjęcia do gazety robią

karpanna co za baba kopa takiej dać jak może w sttesie ciężarną zostawić pffff. Ale jak ci wyników nie dała to z czyn ty masz iść foblekarza swojego? Przecież powinna ci dać i opis usg

Kurcze jeszcze nam prąd zabrali i nie mam jak się zabrać za te naleśniki, bo ja wszystko mikserem, nie mam nawet tej trzepaczki czy jak to się tam nazywa.

Karpanna- trzymam kciuki.

Doggi to jednym słowem masz prze*rane...

Moje dziecko też już znudzone. Bawił się autami, klockami, trochę bajek a teraz lata po domu za szynszylem hehe... W taka pogodę to najlepiej byłoby przespać...

hej,

Młoda pojechała do dziadka jak to moja mama określiła na wychowanie ;) mam dzień lenia i nic nie robię tylko leżę, jem, gram, czytam. Cudnie;) Później jak mąż wróci to jedziemy na zakupy.

Nieobecna a co to za takie wielkie rachunki?? Ja nawet 1000zł nie mam miesięcznie.

Karpanna skoro dzieciątko się dobrze rozwija to musi być wszystko ok, może jest młodsze albo łożysko się schowało. Jakoś odżywiać się przecież musi. Na oddzielnym wątku jest lista dziewczyn z forum tam jest wiek, imię i miejsce zamieszkania, zerknij sobie;) Mam dwie koleżanki w ciąży z podobnym terminem i mają 36 i 38 lat. Starsze rodzą więc uważam że to nie problem;)

Bada idź prywatnie i zwolnienie od razu dostaniesz;)

Jezyk a gdzie Ty tak długo pracujesz??? Chyba nie codziennie??

Sprite witaj;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry