reklama

Styczeń 2015

AZA ja to od początku mówiłam ;) dlatego tak zwlekaj zcdruga ciąża T juz chciał ze 2 lata temu to mu młotem ten pomysł ze łba wybijalam ;)

jezyk ja kocham pięć i gotować :) i mąż mówi ze jestem witam świetna :) wiec chętnie bym ci pomogła w gotowaniu :)

reklama
nieobecna, będziemy w takim razie razem pracy szukać :)
Dzis matki boskiej pieniężnej. Przyszedł zasiłek z ZUS. I wiecie co??? Mam zapłacone za 28 dni, od niższej stawki a kasa wyższa niż przy wypłacie w pracy. Ale to chyba dlatego ze ZUS nie pobiera sobie składek na ubezpieczenie społeczne. Mimo wszystko kasowo lepiej.
Tez poplaciłam rachunki i połowy już nie ma :-)

Od samego rana boli mne głowa:(
Dobrze, że syn znalazł sobie kolegę i teraz lata całymi dniami gdzieś po osiedlu:)
Zrobiłam zakupy w internecie, bo jest mi ciężko to wszystko nosić ze sklepu. Teraz czekam, bo nawet masła w domu nie mam:/
Dziś zamierzam zrobić pierogi na kolację:) tak dawno nie jadłam:)

Doggi- oj po rękach bym Cię całowała, że też ten Zgorzelec nie może być bliżej.

Ewi- nie codziennie, do piątku. Od 7.30 do 15 w gimnazjum a potem w bibliotece. Biblioteka to moja stała praca, mam tam stalą umowę i do tego jest u nas na wsi. Jednak z wykształcenia jestem polonistka, a że nastały takie czasy, że mało dzieci to i nauczycieli tylu nie potrzeba. Dlatego zawsze lapalam się jak ktoś szedł na roczny zdrowotny albo ktoś w ciąży. Z biblioteki zwolnić się nie mogłam, bo nie mialabym gdzie wracać, a pracę w szkole uwielbiam.

Oooooo prąd jest, zmykam

Doggi- oj po rękach bym Cię całowała, że też ten Zgorzelec nie może być bliżej.

Ewi- nie codziennie, do piątku. Od 7.30 do 15 w gimnazjum a potem w bibliotece. Biblioteka to moja stała praca, mam tam stalą umowę i do tego jest u nas na wsi. Jednak z wykształcenia jestem polonistka, a że nastały takie czasy, że mało dzieci to i nauczycieli tylu nie potrzeba. Dlatego zawsze lapalam się jak ktoś szedł na roczny zdrowotny albo ktoś w ciąży. Z biblioteki zwolnić się nie mogłam, bo nie mialabym gdzie wracać, a pracę w szkole uwielbiam.

Oooooo prąd jest, zmykam

jezyk to widzę, że my koleżanki po fachu jesteśmy.... :-) tylko filologie inne ;-)

a do Zgorzelca mam 30km :-) więc tak zwany rzut beretem ;-)

reklama
Ja skończyłam agrobiznes, potem dorobiłam kwalifikacje pedagogiczne bo była szansa na nauczyciela agrobiznesu i nic z tego nie wyszło na koniec:( teraz to już nawet ta szkoła zamknięta bo się nie opłaca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry