reklama

Styczeń 2015

Bada gratuluję synka:-):-) i oczywicie naleznego L4:-)
alecta Ty tez odpoczywaj i mysl tylko o sobie i malenstwu:-)
doggi super spodniczka!:-) ze ja mam takie dwie lewe rece:baffled:
u mnie dzis rybka, ale co wazniejsze to fasolka z bulka tarta:-):-) a i jeszcze mam ochote na cukinie faszerowana takim farszem jak golabki bez zawijania;-) a teraz robi sie serniczek w koncu mam apetyt, bo do tej pory jadlam jak na lekarstwo, a teraz tylko mysle co by zjesc:-D
aza zatrzymaj jakiegos krokieta i dla mnie;-) we wtorek wpadne po drodze:-D

reklama
aza to sie doslownie miniemy, bo ja gdzies 5-6 rano bede we Wrocku;-) a nie mialas jechac 9 dopiero?
a samym miesem tez mmmm pychotka:-) a tez papryka nadziana mielonym i zapiekana:-)

​Aza to jak już wypoczniesz,a ja się wyremontuje to się spotkamy,namówie m na Wrocław i gdzieś się spotkamy na lodach :-D moje dzieci uwielbiają Ikee jeden je lody drugi hod dogi,a że po 1 zł to szaleją:-)

reklama
Dzwoniłam po wyniki posiewu, oczywiście jest bakteria - ta sama co zwykle, paciorkowiec :-( chciała dać od razu antybiotyk, ale jej powiedziałam, że ja zawsze tę bakterię miałam, to stwierdziła, że właściwie powinno się wyleczyć przed ciążą a teraz tak na razie zostawiamy, ale jeśli pojawi się jakiekolwiek plamienie lub krwawienie to od razu duomox z zaprzyjaźnionej apteki i dzwonić do niej...

znowu stresy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry