reklama

Styczeń 2015

Femme oj szkoda, szkoda... Kawałek od Ciebie. Powiedz nad morze jeździcie?

Emilchen głowa do góry, dużo kobiet to ma więc się nie stresuj. Najważniejsze, że już minął I trymestr, teraz z górki :)))

Ja właśnie robię sosik i zaraz biorę się za murzynka. Moje dziecko dalej siedzi w namiocie hehe...

Ostatnia edycja:
reklama
Megami, a ja tam nie słucham lekarza, bo właśnie często mają nieaktualną wiedzę :-D A barszczykiem to sobie narobiłaś!!! Już się pakuję i pędzę! Chociaż z krokiecikiem bym zjadła...

AZA, to ja się na Twoje krokiety nie piszę, nie cierrrrpię grzybów :-D

aob, no następna z serniczkiem!!! Chyba do babci zadzwonię, bo ona robi najlepszy na świecie :-D

alecta, w weekend ma być masakra, upały po 35 stopni i żar z nieba :-D

A ja zeżarłam pierogi z jagodami i teraz się dobijam frytkami z cholernie ostrym sosem kebabowym :-D

Aza udanego urlopu! Mi zabronili:/ Najedz sie morskiej rybki za mnie:) Murzynka wlasnie skonsumowalam:p

Bada gratki synusia! No i dolaczam sie do spotkania z wami we Wrocku:)

Alecta zdrowka dla dzieciaczka! Odpocznij:)

Emilchen moze skoro ciagle ja masz to mialas zle dobrany antybiotyk? Teraz w szpitalu dziewczyna lezala i jeden anty nie dzialal to podali drugi w kroplowce i wyszla zdrowa. Ale miala inna baktrie. W labolatorium mozesz dostac liste anty na ktore twoja bakteria jest wrazliwa-oni wyszczegolniaja od najmniej do najbardziej. Prosisz o to przy posiewie i doplacasz grosze. Na pewno w 38tc dostaniesz antybiotyk bo zawsze przy paciorkowcu go daja.

Tyle o jedzeniu! Ja mam ochote na nalesniki z feta i szpinakiem oraz kopytka no i jeszcze wlasnie na ta cukinie nadziewana:p

Ostatnia edycja:
Emilchen moze nie bedzie zle? Kurcxe szkoda ze tak Cie lapie ale wierze ze nic groznego ske nie wydarzy. Trzymaj sie dzielnie

My z Ł tak dawno planowalismy wyjzzd do wrocka bo sliczny ale tez daleko :-( a szkoda bo i ikea by nam sje przydala :-P

Nulini blagam nie mow nic o upalach!!!:-/

Bada gratuluję synka i L4, teraz odpoczywaj.

Co do Ikei w końcu po tylu latach budują ją w Bydgoszczy, do końca przyszłego roku ma już być gotowa :-)

kasiekz narobiłaś mi apetytu na naleśniki, chyba nie będę robiła dzisiaj obiadu i namówię mojego małżona na obiad w Manekinie.
Ymmm już mi ślinka cieknie :laugh2:

Ja już sobie postanowiłam, ze w listopadzie albo grudniu pojedziemy do Ikei do Katowic :-D Przeważnie właśnie przed świętami jeździmy, bo można fajne prezenty znaleźć, ale w zeszłym roku się nie udało i ubolewałam :-(

bada, oj, ja tak zawsze :-D Dla mnie na przykład norma to chleb z pomidorem i kakałko, a wszystkich cofa na samą myśl :-D

aza to tylko mozna pozazdroscic:-) tez bym pod namiot pojechala;-)

nulini ja to chetnie bym zjadla polaczenie pomidora i kakao, bo i jedno i drugie bardzo lubie:tak:

a cukini jednak dzis nie bedzie, bo szklanka pekla mi w rekach i troszke sie wbila w palca:baffled: ale juz po krwotoku i mam wymowke od dalszego zmywania:-)

reklama
Agulqa oj tam, oj tam... macie tylko 250 km do Wrocka :)))) Byłaś już kiedyś? Można wiele fajnych rzeczy zwiedzić :)))) Z najfajniejszych to np. JA :PPPPPP

Aob widzisz, mało kto lubi jeździć pod namiot... Ja lubię, byle pogoda była :))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry