reklama

Styczeń 2015

agulqa, ja płatki z mlekiem pochłaniam codziennie po Młodej :-D

jezyk, trzymam kciuki, żebyś odpoczęła i nie kłóciła się z tatą:tak:

Pojechaliśmy po Młodą do przedszkola i dzieci były na placu zabaw.
Stoimy, patrzymy, a ta nasza przywódczyni normalnie jakby stadko pasła
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

6 dzieciaczków za nią biegało, a ona tylko komendy wydawała
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Popłakałam się ze śmiechu, dopiero, jak nas zauważyła, to opuściła swoją grupę i przybiegła

Jest przeszczęśliwa, jutro też chce iść i strasznie się cieszy, że dziś było przedszkole

reklama
Jezyk rozumiem o co chodzi. Trzymam wiec kciuki bys wytrwala:-)

Megami podrzuc z jednego :-P

Nulini ja lubie i co jakis czas jem bo po nich nie jest tak zle jak po kakao np. Ale codziennie bym nie dala rady :-(
Dobrze ze chetnie chodzk :-)

Jest wyplata :-) wiec i humorek lepszy hihi. Zaraz nie bedzie po oplatach, zycie ;-)

Ostatnia edycja:
agulqa, mam to samo z wypłatą, cieszę się z niej 10 minut, porobię opłaty i ni widu ni słychu ;-) Dlatego jak na zbawienie czekam na przyznanie zasiłku z ZUSu...

No i padła mi Gazela :-D
Dam jej te pół godzinki snu, niech ma :-D

Mój mąż po mleku ma rewolucje w żołądku. Ja to znów uwielbiam ;-)

Agulqa łap ile chcesz :-) Zachciało mi się naleśników ale jak stanęłam przed patelnią... No ale smażą się... Przetrzymam to jakoś :-D
Hehehe dobrze, że wypłata choć na chwilę poprawia humor ;)

Nulini, super, że młoda zadowolona :-D
Ja chciałam młodą położyć spać, bo mi kimnęła na kolanach i się przebudziła to... starsza zasnęła a młoda szaleje........ No ale spokoju trochę jest, mniejsza z tym która śpi :-D

Ewi Ty pytałaś o moją chorobę? Bo gdzieś mi mignęło... zespół antyfosfolipidowy :-(
femme nic nie mów, nie dość że choroba, przeciwciała antyłożyskowe, to jeszcze nawracające infekcje grzybicze, teraz ta bakteria, zagrożenie przodującym łożyskiem... czy już wyczerpałam limit?? ja tam wszystko zniosę, byle dziecko dotrwało i urodziło się zdrowe, a tak to ciągle o nie drżę...

dzięki dziewczyny, muszę się oswoić z myślą, że znowu coś, widocznie nie jest mi dane w spokoju czekać do stycznia, pozostaje mieć nadzieję, że skończy się to wszystko pozytywnie dla dziecka...

Nulini juz 1500zl poszlo a to jeszcze nie wszystko. A raczej kropla w morzu. Reszta po wyplacie Ł :-\

Megami szkoda tylko ze ta chwila jest az tak krotka :-P

Emilchen za duzo nas tu z zacisnketymi kciukami by nje bylo ok;*

Ale wy skrobiecie...zrobilam tarte ze szpinakiem a dziecku i mezowi rybe z ziemniakami i buraczkami a tu naprodukowane!

Emilchen zakwaszaj od wewnatrz organizm to tez pomaga zwalczac infekcje pochwy-grzyb nie lubi kwasnego srodowiska. Pij duzo wody z cytryna-rada mojego gina:)

kasiek moja kazała mi pić codziennie rano kwaśny sok z żurawiny bez cukru, piłam regularnie i też nie pomogło :-( poza tym ja jem mało słodkiego, a sporo kwaśnych rzeczy typu ogórki bo takie mam smaki ale to jakoś nie działa. No chyba, że gdybym nie jadła to miałabym częściej jeszcze te grzybice, tego nie wiem. Już skłonność do grzyba miałam przed ciążą, po prostu wszystko co może złego to do mnie ciągnie :-(

reklama
Emilchen to faktycznie problem z grzybkiem. Nic nie poradzisz, bywa. Moge ci jedynie polecic clotrimazolum zebys w ciazy profilaktycznie stosowala. A ty sie nie stresuj. Grzybek grzybkiem. Bakterie tez ciezarnym wychodza. Pod koniec dostaniesz anty. Bedzie dobrze! Juz niedlugo polowka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry