reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi super spódnica :-) musze czegoś w tym stylu poszukać właśnie z wysokim stanem

Megami tez mam problem z dniami tygodnia :-D

Sprite tez rycze na powodach :-D

Doggi wypilabym sobie piwo takie z pokala mmm

Agulqa haha macie motywację żeby się sprężac z mieszkaniem :-D

Ewi mi też tak się zaczęło produkować w pierwszej ciąży wiec to się zdarza ;-)

Bada powiedz ze jak Ci zwolnienia nie da to przyjdzie do niego banda wściekłych ciężarnych z forum :-D :-D

Doggi powodzenia na wizycie! :-)

Kurde za wcześnie wysłałam posta :-P

Filipiamama uuu nie ciekawie a teraz znowu upały jeszcze większe zapowiadają mam nadzieje ze nie będzie tak źle

Bada super!! Gratuluje synka i wywalczonego l4 :-)

Alecta wolne masz od kiedy w końcu?

Ja sobie jaja gotuje dzisiaj na śniadanie pasta jajeczna :-)
Słonko znowu wyszło ciekawe co będziemy robić :-D

Ps. Sorry za post pod postem jak ktoś może połączyć to będę wdzięczna :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nulini od poczatku maja nie chodze do pracy a od ok 20 jestesmy tu i praktycxnie cale dnie sama siedze to idzke na glowe dostac ;-)

Femme oj tak motywacja jest tylko teraz na bank cxekzmy. Sezon urlopowy i nie jestesmy w stanie tego przyspieszyc :-(

Nulini no dla mnie też niewiele nowego, ale oficjalnie wiele innych wersji było (szczególnie z wczesnym rozszerzaniem diety). No ale tego, że wcale nie trzeba stosować mleka następnego, można to samo, bo i bardziej zmodyfikowane i większe restrykcje przy produkcji i to o zagęstnikach... Tego nie wiedziałam ;-) Z glutenem to różne mody. Wiem, że głównie chodziło im o to, by wprowadzać go przy asekuracji mleka matki, a że matki wcześnie przechodziły na mm, to i wcześnie radzili wprowadzać.

Bada, gratki SYNKA!!! super, czekam na foto :-D

Megami, fakt, o tym, żeby nie przechodzić na następne mleko nie wiedziałam, ale o zagęszczaniu słyszałam i w sumie stosować zaczęłam dopiero gdzieś koło 2r.ż, może wcześniej, dosypywałam do mleka na noc łyżkę kaszki ryżowej...

reklama
Nie tyle nie przechodzić, co nie ma potrzeby, jedynie producenta :-D Pewnie i tak lekarze będą zalecać po staremu, bo mało który uaktualnia wiedzę... Choć może...

Gotuję barszczyk czerwony.... Ależ mam smaka... Tylko z czym by go zjeść... :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry