reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi ze tak powiem organizm sie pewnke zmienil troszke. Jak nie mam nic ale niektore dziewczyny ponoc wcxesnie maja.

Zelka ja wlasnie tez sie boje ze skoro susza to bedzie problem. A laktator tez biore w razie w :-P

Kasiek o zastrzyku po porodzie wiem. Na przeciwciala mialam badania raz robione ok 7 tc. Nie wykazano. Plamilam, ale to ponkc przez krwiaka. Hmmm popytam teraz gina dokladnie

Trzymam kciukk za wizyty!

Ja dzis obudzilam sie z jakimis mdlosciami :-(

Hej babeczki! :-)

Marcioszek, nic nie zrobisz. Pokarm będzie zawsze wystarczająco pożywny, a żeby było go dużo, trzeba często przystawiać dziecko. Popyt zwiększa podaż :tak: Wiecie, że nawet adopcyjna matka może karmić? ;p

Co do karmienia itd. wczoraj czytałam ciekawy artykuł na podstawie najnowszych zaleceń. Zadziwiona byłam niektórymi informacjami, np. na temat mleka sztucznego - widać, że producenci nie mieli wpływu na treść zaleceń :-D ZASADY ŻYWIENIA NIEMOWLĄT 2014 (1) Aktualne Stanowisko Grupy Ekspertów | Małgorzata Jackowska

agulqa mam nadzieję, że mdłości chwilowe!

jezyk miłego pakowania :-D bada kciuki za zwolnienie, łaski nie robi!!!!
Mmm kawusia, to jest to co tygryski z rana lubią najbardziej :-p

Ostatnia edycja:
Witam z rana

Miałam spać do 9.30 aktu dupa mąż mnie obudził swym dorosłym śmiechem

Marcioszek dobra dieta a i pokarm będzie dobry, co do tego jak zrobić żeby było dużo i długo nie mam pojęcia ja miałam strasznie dużo i taki jak śmietanka wyglądał a po miesiącu trochę studnia die wysuszona i ani kropelki

Mam dziś wizytę hurra i mąż zabiera mnie na śniadanie żebym nie musiała dobie robić co nie daj Boże znów nie wyjdzie a ja się zaplacze na śmierć :P

agulqa fachowcem to ja nie jestem, ale w szpitalu pytałam po co mi drugi raz zastrzyk to powiedzieli, że zawsze przy konflikcie krwi i krwawieniu/plamieniu należy go przyjąć dla bezpieczeństwa. Tak więc dziwię się dlaczego przy plamieniu nie dali ci. U mnie też przeciwciał nie stwierdzono, ale plamienia mogą występować i bez nich przy konflikcie dlatego zabezpieczają. Spytaj lekarza na wizycie.

marcioszek
ja nie miałam problemów i to po cesarce. Mleko od razu i nigdy nie brakowało, karmiłam 18mies.;) Piłam całą ciąże piwo bezalkoholowe chmielowe (chmiel pobudza laktację) i podczas karmienia;) Piłam bo lubię, a dopiero położna mi taką ciekawostkę sprzedała. No i nie martw się wartościami odżywczymi, mleko matki zawsze jest w nie bogate.

doggi wow!;)

Marcioszek- no i musisz się nastawić, że z reguły dzieci karmione piersią muszą być częściej przystswiane do cyca niż te na butli (również w nocy zdarza się więcej pobudek) i nie oznacza to, że Twoje mleko jest niewartościowe :)

reklama
No dokładnie! Na początku to może być nawet wiszenie non stop przy piersi i to normalne, unormuje się. Dobre nastawienie i rzetelna wiedza w temacie to podstawa. Ewentualnymi problemami się nie martw, będzie się rozwiązywać, gdy się pojawią.

Agulqa pewnie tak. Bawarka hehehe jak ktoś lubi to pewnie nie zaszkodzi. Ale krowa mleka nie pije a ma :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry