reklama

Styczeń 2015

Sprite z Olą tak nie miałam teraz taka ciągle zaplakana chodzę ;)

Ok ha się na dziś żegnam idę spać, mam nerwy, jutro lekarz na 10 Aaaaa

A tak na dobranoc mem, który made my Day today :) widzę to i leje z tego w kit trafiło do mnie :)

Załączniki

• 1406839737613.jpg
    1406839737613.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Kasiek masz - a maz +? Ja wlasnke musze gina o konflikt jeszcze popytac bo dawno nkc nie mowil a mielismy to badac co jakis czas.

Nulini to mnie zalamalas ze zlotem. Ja juz bym sie chetnie spotkala, pogadala z kims na moim etapie 'zyciowym' itp a tak lipa :-P
Ł wali mi te same teksty. Tez mowi ze na bank sie naniego zale, ze uzalezniona jestem itp :-P ale co ja mam robic jak on w gry napieprza?:-P

Femme tego jeszcze nie slyszalam :-P jest tulko co tam sie uzalamy i co za *******y gadamy :-P

Jezyk po porodzie to obowiazkowo musi byc :-P mi po prostu samotnosc doskwiera.

Aaaaa dzis sie dowiedzialam ze od 15sieronia tesciowa ma 2tyg urlopu. A my chyba nie zdazymh mieszkania do tego czasu zalatwic. Osiwieje!!!:/

Doggi w poznaniu byl decoupage. Teraz tu nie mam miejsca, a i sily troche trzeba by szlifowac co nie co. Zdolna bezstia z Ciebie. Ja tam placze jak za dlugo sama siedze. Tzn Ł kilka dni pod rzad w roboecie na 12h to w ktorys jak wroci ja becze i uzalam sie jaki toswiat zly :-P

Emilchen na co chorujesz jak to nie tajemnica?

Ja padam, cały pokój pusty, ludzie meble zabrali, ja powynosiłam resztę po trochu. Jeszcze na zakupy mąż mnie wyciągnął. Kupiliśmy mężowi buty i mi spodnie bo pękam w innych. Spakowałam dwa wory ciuchów i jeden butów i oddałam tym ludziom, dziewczyna się cieszyła. Jutro mąż zaczyna malowanie;) Nie mogę się doczekać sypialni:)

Dzisiaj patrzę a ja na bluzce plamkę mam. Mleko mi się zaczyna produkować. Czy to nie za wcześnie??

agulqa to dobrze bo już się zastanawiałam czy to nie jakiś objaw porodu czy coś. Ale bardzo wcześnie, w poprzedniej ciąży później tak miałam.

Ewi pomęczysz się w c. trochę, ale po porodzie odrazu pokarm będzie i podobno mniejsze nawały są i wogóle. ja to się boje, tezgo że mi w 3 dobie znowu cycki rozsadzi :/ z laktatorem tym razem do szpitala ide :P

Mi cala ciaze nic nie saczylo sie. Po cesarce dostalam dziecko do nakarmienia i przerazona krzyknelam ze ja przeciez pokarmu nie mam:p Polozna podeszla, nacisnela i zaczelo leciec:) Obylo sie bez zadnych nawalow itd.

Agulqa tak. Mialam juz zastrzyk w pierwszej ciazy z anty-D. Teraz przeciwcial nie stwierdzono ale tez podano zastrzyk na podstawie innych badan. Na wypisie napisali rozpoznanie konflikt krwi w zakresie rh. Nie tylko powoduje anemie i mniejsza wage urodzeniowa u noworodka ale sprzyja tez poronieniom i wlasnie krwawieniom. Teraz mam zabezpieczenie jak to gin ujal:) Jesli nie plamilas a to twoja pierwsza ciaza to czeka cie zastrzyk po porodzie.

Ostatnia edycja:
U mnie też przeciwciał brak na szczęście!

Siary raczej nie mam, nic sie nie sączy. Niby coś tam jest jak wyciskam, ale to odkąd skończyłam karmić młodą mam :P

doggi śliczna spódniczka ;-)

Wczoraj cały wieczór męczyła mnie straszna zgaga, nic nie pomagało :-(
Na szczęście obudziłam się już bez niej.

Co do pokarmu, czy można w ciąży zrobić coś, żeby mieć większą szanse na to by był on wystarczająco pożywny i żeby było go dużo?
Bardzo chciałabym karmić piersią, a większość moich koleżanek albo prawie nie miała pokarmu albo bobas się nie najadał :crazy:
Chciałam się zapytać mojej gin na ostatniej wizycie ale zupełnie wyleciało mi to z głowy.

reklama
Miłego piątku laseczki :happy: tak sie denerwuje tą wizytą i tym proszeniem o L4,ze nie śpie od 6

Doggi fajna spódniczka
kasiekz dobrze,że ok na wizycie

Powodzenia na wizytach jeżeli takie są :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,aż mi sie ręce trzęsą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry